Ha több allatod van, te egyformán szereted őket? Tudnál valasztani közülük?
Nem mindet szeretem egyformán. A Pistikét nagyon szeretem, mindig megpuszilom a kis forró piros nyakát, és utána adok neki szőlőt, sajtot, áfonyát vagy diót, mi van éppen. Utána megrugdal, amikor leteszem, de attól még szeretem, mert olyan cuki. :3
A Büdös Barna Tyúkot meg nagyon utálom, mert mindig bántja a Szőrmit, aki egy nagyon cukorfalat selyemtyúk, akit szintén jobban szeretek, mint a többieket.
Nem te tetted fel véletlen a gyerekekre vonatkozóan ugyanezt a kérdést? :)
A válasz itt is hasonló, az állatok is mások, máshogyan kell őket szeretni. De attól még szeretjük az összeset.
Van egy favoritom, az első cicám. Sokkal szorosabb a kapcsolatunk, mint a másodikkal.
A halaim között is van 1-2 kedvenc.
Nálunk is 2 cica 1 kutya, és valahogy ugyanúgy érzek, mint a 9-es: mindegyik másért szeretem, de egyformán. A kutyát azért, mert kutya: kedves, rajongva szeret, és ő egyébként egy ilyen extra jó kutya, 110%-osan hallgat rám, soha semmi rosszat nem csinál, iszonyú cuki. A cicák közül nálunk a kandúr antiszoc, a férjemet mondjuk imádja, de attól függetlenül, hogy mindenki mással távolságtartó, kimutatja a maga módján, hogy szeret minket is, tőle pedig egy ilyen megnyilvánulás akkora megtiszteltetés, hogy felér egy ünneppel :D A nőstény cica fiatal még, ő kedvesebb, keresi a társaságunkat, de néha meg tudnám fojtani, mert irtja a szobanövényeimet, és okoz még egyéb károkat is :D
Én a magam részéről egyiket se adnám, de alapból tiszteletben tartjuk, hogy a kandúr volt az első állatunk, úgyhogy ő van a hierarchia csúcsán, ő ez első, aztán jön a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!