Ha to csinálnátok egy dinós filmet miről szólna?
Igazából nehéz eredetit alkotni.. az a probléma. :D
Ennek ellenére egy tarzan-időutazós keverék animációs filmet szívesen megnéznék.
Pl.: Tudós apuka elront valamit az időgép készítése során így ő és a laborban gyanútlanul játszó kisfiú szempillantás alatt a dínók korában találnák magukat.
Telnek múlnak az évek..
Az apuka keresi az időgép újraépítéséhez szükséges dolgokat, a fiú felcseperedett (17-18 éves) és örökölte az apja okosságát, azonban mellette a kornak megfelelő fizikai állapotban is van(menekülés a dínók elől, vadászat, stb.)
Egy dínókori "ősember" falucskában élnek. A fiúnak tetszik egy lány.
Majd az apuka hirtelen meghal,egy T-rex támadásban, a fiú az áhított lánnyal együtt megkeresik az utolsó kis ékkövet, ami az apuka által megépített időgéphez kell.
Ami a T-rex hegyen van.
Az utazás során egy csomó poén, szerethető dínók, stb.
Tökéletes volna a gyerekeknek egy családi délutánra. :D
Gyerekkoromban sokat álmodoztam ilyen sztorikról. hogy eltereljem a figyelmem a valóságról.
Most nem jut eszembe semmi sztori, de lényeges eleme volt mindegyiknek, hogy az engem szekáló gyökereket különböző ragadozók ették meg. Deinonychusok pl.
Azt nem tudom, de hogy totálisan hamis dolgok nem lennének benne, az biztos. A dinók nem lennének olyan okosak, mint pl. egy holló, nem nevezném velociraptornak az annál lényegesen nagyobbat s nem próbálnám a teljesen irreálisan részlegesen megmaradt DNS-t olyan állattal kiigazítani, ami távolabbi rokonságban áll velük, mint az ember. Pár éve láttam a Jurassic Park-ot, az első filmet és eléggé problémáztam ezekkel.
Felhasználnám a mai ismereteket, lenne egy fantáziadús művész, aki azért épeszű ötletekkel rendelkezne, de ugye, a színezetnél nagy a szabadság :) S a film inkább ismeretterjesztő lenne, persze némi kaland, lélektan, moralitás is belefér, de a fő, hogy ne embereket lássunk szinte végig, hanem dinókat s ne úgy, hogy meg akarnak minket ölni, ami mondjuk a ragadozóknak teljesen életszerű, de az nem lenne az én stílusom s túl sok akciódús filmet láttam már.
Add el az ötleted valami producernek...
Most olyan szívesen megnézném ezt a filmet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!