Mi a véleményetek, az akváriumomról?
Hát öhm...bocsi de ezek a törött cserépváza meg kisvár olyan giccsesek, csak elveszik az úszóteret, sokszor festettek, algásodnak, semmi hasznuk. A műnövény egyenesen ronda, semmi haszna nincs. Nekem a színes aljzat sem tetszik.
Amit ajánlanék:
- rengeteg élő növény
- több pala és kő a giccsek helyett
Az élő növény kihagyhatatlan az akváriumból, ugyanis rengeteg méreganyagot vesz fel, és mivel fotoszintetizál, széndioxidod használ fel és oxigént állít elő. És sokkal szebb is.
Hát, bocsi de a kerámia fatörzsel meg a várral nekem nem jön be.
A növény is kevés benne meg a palák (vagy mik) is elég mesterségesen vannak elrendezve.
Ha hal lennék, szívesen élnék itt :D
de még jobban örülnék, ha az egyik növényes helyen, kicsit több növény lenne, hogy jól tudjak benne bujkálni. Persze csak ha olyan hal lennék aki szeret bujkálni.:D
Szóval szerintem jó, de hol vannak a halak? Majd arról is raksz fel? :$ Milyenek lesznek benne?
Miért ezek mű növények? Hát az igazi tényleg hasznosabb lenne oxigén szempontból. De szerintem meg teljesen jó amúgy.nem giccses a ház véleményem szerint, a halak majd szívesen úszkálnak át rajta.
16.56 os voltam.
köszönöm a PRO és KONTRA véleményeket, igazán hasznosak! :) Habár 11 éve akvarizálok, a "giccses" akvárium eddig soha nem okozott gondot a halaimnak, nagyon szeretik ezt a környezetet! A szűrűnél a kifújó rész, már be van fordítva az üveg felé, hogy ne okozzon nagy áramlatot a halaimnak! Ezzel én is tisztában vagyok, hogy a nagy
Nemsokára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!