Ez hogy van? (külső szűrő)
az egyikhez 700 l/h van írva, a másikhoz meg 800 l/h ugyan az a bolt és ugyan az a szűrő
Lehet hogy kétszer írták be az adatbázisba ugyanazt és az egyiket csak véletlenül elírták. De a 700 a valós.
Nekem inkább az akvárium mérettel kapcsolatban vannak fenntartásaim.
Pl nekem van egy Atman AT-3335-ös, amire 600 l/óra van írva. Ha ezt önmagában használom, akkor egy 60 literes akváriumhoz ideális. 70 liternél már kissé lassan forog a víz és az kezd algásodni.
Ezek alapján a 700 liter/órás Atman AT-3336-ost logikusan egy 70 literhez ajánlanám, ha engem kérdezne valaki.
Na de változik a helyzet akkor, ha egy belső szűrőt is beteszünk az akváriumba. Mert a belső szűrő forgatja a vizet, így nem alakulnak ki pangó részek, a külső szűrőnek a nagy tartályán pedig lassan átfolyik a víz és szépen megszűri a vizet. Tehát így egy 200 litereshez is lehet használni bármelyiket, de az a jobb, amelyiknek nagyobb a tartálya, mert abba több szűrőanyag fér. És a motor erőssége ebben az esetben annyira nem lényeges.
hello!
csatlakoznék az előttem szólóhoz mert a tízszeresen megszűrt víz valóban szép tiszta..
túlszűrt víz meg nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!