Mindenben kereső:

Állatok - Halak, akvarisztika témában kereső:

Maniaxtreme

Kategória: Állatok > Halak, akvarisztika

A kérdés

A neonhalaimnak a fekete-- tetráimnak és a mollyaimnak jó a szárított táp? (Fix) Még mivel tudnám etetni őket (ezenkívűl)?

A kérdés kiírásának időpontja: 01-18 15:13

A válaszok
Sok mindennel tudod etetni őket.Csak egy pár:
Száritott vayg fagyasztott tubiflex,vizibolha,vörösszunyoglárva
lemezes táp, garanulátumok,tablettás haltápok,
Máj és szív(max heti 2szer),gyógytáp(max heti1szer,)
Növényi eredetüt az én halaim szeretik.forrázott saláta,spenót,uborka(ez inkább algaevőknek,garnéláknak,de sajtreszelőn reszelve szeretik a halaik.Sok félével lehet etetni,sőt,kell...Változatos étrendet biztosítani kell.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-18 15:19
És élő eleséggel( tubifex, szúnyoglárva, vízibolha, grindál stb...).

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-18 15:29
 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.!a salátátmindenképpec n kipróbálom szeretik e az én halacskáim .De milyen az a lemezes táp?

A komment megírásának időpontja: 01-18 15:33
Ne csak 2 félével etess,ugyan ugy,te szeretsz csk kenyéren élni,vagy kenyéren és banánon? változatosabbá kéne tenni a kajájukat,de amugy nálad inkább természetes eredetü eleség kéne, a legjobb erre sztem a fagyasztott vöröszunyoglárva.én élővel nem szivesen etetek,sose etettem vele,betegségeket könnyebb vele befurcsolni,mint másfajta tápokkal.Amugy a lemezes táp olcsó(gártótól függően) és ilyen kis vékonyka szines lapok.a lemezes táp minőségét a lapocskák nagyságából lehet megállapitani.

A válasz megírásának időpontja: 01-18 15:55
az élő eleséget eszik a legszívesebben a halak!

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-18 18:13
De nagyoibb a betegség kockázata...Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy élővel etet amit nagyon esznek,vagy fagyasztottal(amit ugyszint zabálnak) csak kisebb a kockázat...

A válasz megírásának időpontja: 01-18 19:36
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!

Nyereménytár

Focikatalógus

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu