Mindenben kereső:

Állatok - Halak, akvarisztika témában kereső:

Kategória: Állatok > Halak, akvarisztika

A kérdés

Milyen gyakran cseréljek benne vizet?

A nagyobbik akváriumomból kivettem egy zebra dániót és beletettem egy 1.5-2 literes gömbakváriumba mert eléggé lefogyott mert nem hagyták enni a többiek.Nincs benne levegőztető, egyedül van, egy kevés növény van benne.Hetente nagyon sűrűn van ha cserélek vizet? nem viseli meg a sűrű vízcsere?Vagy milyen gyakran cseréljek benne
A kérdés kiírásának időpontja: 02-07 14:36

A válaszok
hetente a szűrős,mindennel ellátott akváriumban is kell a víz csere. jnekem 112liiterbe heti,max,rosszesetbeb 10 naponta csere van,30literrel.2-3naponta cserélj min.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-07 14:46
Cserélheted hetente, de fontos: NE AZ EGÉSZET! Maximum a felét. Amúgy szerintem nem túl jó ötlet, hogy akkora akváriumban tartod, mert úgy nem alakul ki a biotóp, főleg ha a vízcserékkel tönkrevágod. Egyébként nekem 54 literes akváriumom van és van hogy több hétig nem cserélem, és alig algás, a szintjei is jók. De ha csak olyan kicsi az akvi akk jobb ha annál gyakrabban cseréled.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-07 14:51
 A kérdező kommentje:
csak addig szeretném ott tartani míg meg nem hízik egy cseppet szerencsétlen.....:P

A komment megírásának időpontja: 02-07 17:42
csapathal.lehet emiatt nem fog enni...

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-07 18:27
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Alkonyat

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu