Lehet hogy ez bután hangzik, de hallottam már pár embertől... kis halaim (guppy, szumátrai, neon) vannak 54 literes aksiban. Lehet hozzájuk teknőst venni? Ha igen, milyet és milyen árban?
A kérdés kiírásának időpontja: 02-07 14:55
A válaszok
Nem ajánlanám. Én is kipróbáltam, de a tekim minden növényt összetört mialatt a halakat kergette és a lomhábbakat meg is ölte :| Ha nem akarod, hogy a halaid folyamatosan kelljen meneküljenek, akkor ne tegyél tekit az akváriumodba.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-07 15:03
Persze hogy lehet,az én teknőseim imádnak vadászni... (általában sikerrel)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-07 15:19
A tehnős halat eszik...Szted?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-07 18:26
teknős megeszi a halaidat vagyis nem
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 16:18
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!