Mindenben kereső:

Állatok - Halak, akvarisztika témában kereső:

Kategória: Állatok > Halak, akvarisztika

A kérdés

Lehet együtt tartani aranyhalat és bettát egy 54L-s akváriumban?

A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 14:48

A válaszok
Én nem tartanék bettát más hallal együtt, de állatkereskedésben már láttam együtt a többivel.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 14:58
Ez egy nagyon furcsa párosítás.
Nekem már volt együtt bettám más halall, de akkor nem mutat annyira jól mint egyedül, és nem is érzi jól magát! Ne tartsd aranyhallal.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 15:08
A betta jól érzi magát ha több hallal van,csak fajtársat ne tegyél mellé,se nőstényt se hímet,csak ha szaporitod,az ívás idejére.viszont aranyhal mellé nem való,csak kistestü halak mellett lehet tartani,továbbá felhívnám a figyelmedet arra,hogy nem viccböl írják,hogy aranyhalat minimum 100literben tarts.Pár darabot.Vagy ha nem olvastál utána akkor most tedd meg.

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 17:11
én 2 aranyhalat 30l-be tartok bettákkal együtt bár nekem betta imbelisem van ajánlom neked is egy 54 literesbe egy 5-6 db ilyen betta hím elfér és nem bántják egymást bár az úszóik jóval rövidebbek mint a splendesnsé de ugyanolyan színesek

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 17:29
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!

Nyereménytár

Focikatalógus

Beugró

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu