Vegyek felszerelt akváriumot vagy ugyanolyan jó ha a kereskedő állít össze nekem egyet?
A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 15:44
A válaszok
szerintem jobb, ha te veszel bele felszerelést, mert olcsóbban kijössz belőle, ha mondjuk nem szeretnél bele mindenféle apróságot. Meg így te választod ki, hogy miből miylet.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 15:57
Szerintem is jobb,ha Te tervezed meg,de azért kikérheted a kereskedő "véleményét" is. Miből milyet ajánl és miért?!
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 15:59
Jó a szett, de szakkereskedésben el tudják mondani, hogy melyik cuccnak mi a gyengéje. A hibás felszerelés cseréje is egyszerűbb...
Ha műanyag tetővel veszed, akkor a szett olcsóbb, (amit szintén megkapsz kis boltban is) de ha most kezded a halazást, akkor nem biztos, hogy a teszkós eladó szakértelmére van szükséged.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 16:42
Szettet vegyél!jobb,olcsóbb.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 17:08
Mondjuk én már olyat is láttam hogy a kereskedő a kezdő aranyhalas akváriumhoz adott egy "jó vízmelegítőt". Illetve hozzátette, hogy ebben az 54 literes akváriumban 6-8 aranyhal elvan. Anyuka-Apuka meg örült is hogy milyen figyelmes!
Tehát előtte azért nézzél, olvass utána.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 21:36
A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Gondoltam biztosabb rendelni egy szettet,mindenből a megfelelő van benne, nem akarom, hogy azt mondják kis teljesítményű ez a szűrő, de jó lesz ez neked stb...Könyvekben is utánanéztem, a halakat is alaposan meg akarom válogatni.Pár éve volt egy 20 literes akváriumom, algásodott, olyan halakat adtak amik csipkedték egymást, na nem akarok ilyet még egyszer. Most körültekintő leszek :)
A komment megírásának időpontja: 02-09 08:18
mindegy az a lényeg hogy jó legyen:D!
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 06-20 20:16
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!