Már nagy a hasa ,és a alol az alsó uszonya alatt van egy fehér volt.
A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 18:51
A válaszok
A kérdező kommentje: Ja,és a hímek kergetik és csipkodják azt a fehér foltot.
A komment megírásának időpontja: 02-08 18:52
wtf? xD
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 18:55
az is lehet h beteg! és azért csípkedik mert érzik rajta h gyenge
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 19:00
A kérdező kommentje: Nem látszik rajta hogy beteg lenne.Rendesen eszik,és jól elvan a többi halakkal.
A komment megírásának időpontja: 02-08 19:01
Ha már nagy a hasa és téglatest alakú, akkor már itt az idő. Én a mollykat külön „szülő aksiba” szoktam tenni, mert másnap reggelre a kishalak el szoktak tűnni.:( Persze ez nagy stresszel jár, szóval hagyd a helyén. A fehér folt lehet betegség.
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-10 13:11
Szia!
Az én black mollym is pocakos volt, de nem olyan nagy. A hasa neki is fehér lett, foltszerűen. Szombaton az aksi üvegét befújtam ablaktisztítóval h letakarítsam, akkor úgy megijedt,hogy tiszta stresszes lett. Állandóan a sarokban volt amikor meglátott egészen a mai napig. Nagyon félős volt,evett,mindent csinált de csak úgy ha nem voltunk ott. A fiú mindig követte és valóban piszkálta a pocakját,de ez nem zavarta a lányt. Ma mikor hazajöttem a munkából megörültem,mert már nem fél tőlem,úszkál és újra érdeklődve nézi ahogy nézem. Vettem ma 3 új halat az aksiba,azok iránt is nyitott. Viszont a hasa már nem nagy,bár eddig sem volt vészesen nagy,hívtam is a páromat h mégsem volt pocakos. Erre észrevettem valami apró kis halat(egyet)fél cm-nél nagyobb de 1 cm-t még nem éri el.Az első gondolatom az volt,hogy a 3 új hallal érkezett. Annyira pici,h beraktam baby akváriumba, nézegettem és észrevettem hogy átbújt a hálóm.Erre kiderült hogy az egy másik kishal, tovább nézegetve pedig megtaláltam a 3. kishalat. Összesen tehát hárman vannak. Úgy gondolom hogy ennyi halat nem hozok el ,,véletlenül,, valószínű a black mollym tényleg pocakos volt és a stressztől megszült és a többi halat megették, ennyi élte túl. Épp most olvasok utána hogy vajon így néz ki egy kis molly?Más lehetőség nem nagyon van,bár mindegy milyen hal, nagyon-nagyon örülök neki!!!! Szerintem a tiédnek sincs semmi baja!Kívánok neked jó ,,kishalazást,,!:)
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-10 18:47
A kérdező kommentje: Oké.Köszi:)
A komment megírásának időpontja: 02-10 19:36
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!