Mindenben kereső:

Állatok - Halak, akvarisztika témában kereső:

Kategória: Állatok > Halak, akvarisztika

A kérdés

A black molly mikor kezd el szülni?

Már nagy a hasa ,és a alol az alsó uszonya alatt van egy fehér volt.

A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 18:51

A válaszok
 A kérdező kommentje:
Ja,és a hímek kergetik és csipkodják azt a fehér foltot.

A komment megírásának időpontja: 02-08 18:52
wtf? xD

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 18:55
az is lehet h beteg! és azért csípkedik mert érzik rajta h gyenge

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 19:00
 A kérdező kommentje:
Nem látszik rajta hogy beteg lenne.Rendesen eszik,és jól elvan a többi halakkal.

A komment megírásának időpontja: 02-08 19:01
Ha már nagy a hasa és téglatest alakú, akkor már itt az idő. Én a mollykat külön „szülő aksiba” szoktam tenni, mert másnap reggelre a kishalak el szoktak tűnni.:( Persze ez nagy stresszel jár, szóval hagyd a helyén. A fehér folt lehet betegség.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-10 13:11
Szia!
Az én black mollym is pocakos volt, de nem olyan nagy. A hasa neki is fehér lett, foltszerűen. Szombaton az aksi üvegét befújtam ablaktisztítóval h letakarítsam, akkor úgy megijedt,hogy tiszta stresszes lett. Állandóan a sarokban volt amikor meglátott egészen a mai napig. Nagyon félős volt,evett,mindent csinált de csak úgy ha nem voltunk ott. A fiú mindig követte és valóban piszkálta a pocakját,de ez nem zavarta a lányt. Ma mikor hazajöttem a munkából megörültem,mert már nem fél tőlem,úszkál és újra érdeklődve nézi ahogy nézem. Vettem ma 3 új halat az aksiba,azok iránt is nyitott. Viszont a hasa már nem nagy,bár eddig sem volt vészesen nagy,hívtam is a páromat h mégsem volt pocakos. Erre észrevettem valami apró kis halat(egyet)fél cm-nél nagyobb de 1 cm-t még nem éri el.Az első gondolatom az volt,hogy a 3 új hallal érkezett. Annyira pici,h beraktam baby akváriumba, nézegettem és észrevettem hogy átbújt a hálóm.Erre kiderült hogy az egy másik kishal, tovább nézegetve pedig megtaláltam a 3. kishalat. Összesen tehát hárman vannak. Úgy gondolom hogy ennyi halat nem hozok el ,,véletlenül,, valószínű a black mollym tényleg pocakos volt és a stressztől megszült és a többi halat megették, ennyi élte túl. Épp most olvasok utána hogy vajon így néz ki egy kis molly?Más lehetőség nem nagyon van,bár mindegy milyen hal, nagyon-nagyon örülök neki!!!! Szerintem a tiédnek sincs semmi baja!Kívánok neked jó ,,kishalazást,,!:)

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-10 18:47
 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi:)

A komment megírásának időpontja: 02-10 19:36
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!

Focikatalógus

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu