Mindenben kereső:

Állatok - Halak, akvarisztika témában kereső:

Kategória: Állatok > Halak, akvarisztika

A kérdés

Mennyibe kerülne, ha 9 db aranyhalat vennék teljes felszereltséggel, ami szükséges hozzá?

Szeretném a kisfiam meglepni vele, ámbár soha nem volt halunk akváriumban.
9 db halnak mekkora akvárium szükséges és mit kell tudni róluk? Kényes fajta ez a hal?

A kérdés kiírásának időpontja: 02-21 14:50

A válaszok
hát vagy 250literes akvárium kell hozzá.Lehet még több is. pár db halnak kell min 100liter(3-4dbnak) Én nem ajánlom az aranyhalat,inkább guppyt.Annak is örülne a kisfiad,kis akvárium is elég nekik,nem kényes,és szaporodnak is.én egy 40-50literes akváriumot ajánlok és egy akvarisztikával foglalkozó könyvet.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-21 16:45
 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Olvasgattam itt a halas kérdéseket-válaszokat és pont a guppyra gondoltam én is, hogy praktikusabb lenne az olvasottak alapján.
Köszi, hogy megerősítettél benne, úgyhogy guppykat ajándékozok inkább.
Mégegyszer köszi!

A komment megírásának időpontja: 02-21 17:05
Nincs mit.Ha valamiben megakadsz nyugodtan írhatsz e-mailt is.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-21 18:35
 A kérdező kommentje:
OK!
Köszönöm!

A komment megírásának időpontja: 02-21 18:46
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu