Mi a különbség a törpehörcsög fajták között?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a kinai,dzsungáriai és egyéb hörcsögfajták között?2011. szept. 1. 16:04
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
És még azt,h a belső tulajdonságokba van valami különbség?
2011. szept. 1. 17:09
3/8 anonim válasza:
A szinük,étrendjük és a viselkedésük.
4/8 Enting válasza:
az biztos, hogy a dzsungáriai mindenevő, nem tudom, hogy a többi is az-e. fontos, hogy kapjon pl. csontit, lisztkukacot, sajtot, az enyémek a kaukázusi kefirt rettenetesen szerették.
5/8 Enting válasza:
ja, és úgy tudom, hogy a dzsungi a legszelídebb. nekem volt kettő, és édespofák voltak...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
És a kinai hörcsögnek a viselkedése milyen?
2011. szept. 2. 10:11
8/8 anonim válasza:
Nekem 2 kinaim van es azok eleg furgek , sokkal tobbet kerekeznek, mint a dzsungik, es ugralnak eleinte, konnyu leszoktatni persze, ja es meg a szokasaik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!