Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A napokban fogok kapni tengeri...

A napokban fogok kapni tengerimalackákat! Vagy egyet vagy kettőt, nem tudom. Kinéztem nekik egy 85cm hosszú,49cm széles és 38cm magas műanyagtalpú fémketrecet. Elég lesz kettőnek a hely?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mozgás kell nekik, ezért úgy gondoltam, hogy "mindenki" biztonsága érdekében hámmal sétáltatnám őket.Ez problémát jelenthet a számukra??
2009. jún. 6. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Kullancsokra vigyázz majd, meg nehogy megegyenek olyan növényt amitől bajuk lehet.
2009. jún. 6. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

a kinézett hely pont elegendő két tengerimalacnak. Én mindenképpen párban ajánlanám őket, hiszen társas lények. egyedül is elvannak, de akkor követelik az állandó törődést.

A sétáltatást remélem a kertedbe és nem az utcára tervezed.

Az utcán pórázon is túl sok mindentől megijedhetnek, és nagyon nehezen tudod majd őket megnyugtatni, főleg ha ketten kétfelé szaladnak.(plusz esznek kutyapisis füvet,stb., ami nem túl jó dolog)

A kertben ha nincs ketrec mindig használj pórázt, hiszen nagyon könnyen meglógnak (akkor is ha "csak" békésen legelésznek).

Ha a sétáltatást a lakásban gondolod, akkor nem kell póráz, csak figyelj arra, hogy minden kakit összeszedj, nehogy a szülők mérgesek legyenek.

Jó szórakozást a nyunyikkal!

Caelestis

2009. jún. 6. 23:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeiteket:) Igyekszem majd mindent betartani, hogy jól érezzék magukat nálam!!

Nagyon-nagyon köszi!

2009. jún. 7. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!