Nektek mennyi szénát eszik a tengerimalacotok? Milyen gyakran töltitek fel a szénatartót egy nap? 20/L
igen énis úgy tudom, hogy koptatja a fogukat. Az a probléma, hogy sehol nem találok olyan minőségű szénát amibe ne lennének már elszáradt darabok, és válogatnak, lehúzgálják azokat amik nem szimpik nekik, és igy a zacsi negyede legalább felesleges pénzkidobás! Egyedül a panzi márkájú szénát ették meg eddig rendesen, de azt meg kb. sehol nem lehet kapni. Most rendeltem netről, már lassan 2hete, de még nem érkezett meg.Lehet eltévedt útközben :)
Köszi a választ!
Nekem a malackáim (2db) napi 2-3 szénarácsnyi szénát eszik meg. Nekem is szeretik kihúzigálni és válogatni de ez hozzájuk tartozik. Vegyél Fressnapfban 30l az még panellban is elfér, és viszonylag jó minőségű. Arra figyelj mikor szénát veszel, hogy minél zöldebb és kevésbé poros és szép hosszú szálú szénát vegyél.
A zöldségekből egy karika, szelet az elfogadott mennyiség/étkezés és max. naponta kétszer kell nekik adni. Ami fél óra alatt nem fogy ez, azt ki kell venni, nehogy megromoljon!
kb nekem is annyit esznek meg. csak azért furcsáltam, mert amig panzi széna volt megették mind, és nem válogattak.
Picit el vannak hízva a cocikáim 860grammosak és 6hónaposak lesznek, szóval próbálok amúgy is odafigyelni h mit hogy esznek, meg h futkossanak sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!