Hogyan tisztítjátok a kutya tálját?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel, hol és milyen gyakran tisztítjátok?
21/L
2010. szept. 8. 13:32
1/18 anonim válasza:
Amiből eszik? Mivel csak reggel és este kap száraztápot, így nem igazán lesz koszos. Hetente egyszer kimosom meleg vízzel, és megtörlöm papírtörlővel, ennyi:)
Ha még valamit kunyizik napközben, akkor azt úgyis kézből kapja.
2/18 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat az kimaradt, hogyha valakinek nem teljesen érthető, hogy amiből eszik és iszik. :)
2010. szept. 8. 13:38
3/18 anonim válasza:
Minden étkezés után a mosogatóban mosogatószivaccsal, mosogatószerrel, meleg vízben. Mint a saját tányérom.
4/18 anonim válasza:
Nekünk cicáink vannak,de ez mindegy. Amikor koszosak a tálak, kimosom, kiöblitem, mint a mi edényeinket. Mosogatószert nem használok csak tiszta vizet és súrolószivacsot, ha valami rátapadt. Aztán várok, mig megszáradnak.
5/18 anonim válasza:
Ugyan nem kutyám van, csak cicám, de ő is eszik-iszik. Azt, amiből konzervet eszik, rögtön elmosom, a száraztápost csak kitörlöm papírtörlővel. A vizesedényét reggelente, amikor cserélem a vizet, és időnként kisúrolom.
6/18 anonim válasza:
13.41 vagyok. Nem a mosogatóban mosom, hanem a fürdőszobában és a WC-be öntöm a koszos vizet.Van külön erre a célra súrolószivacsunk.
7/18 anonim válasza:
a tálat nem szoktuk kimosni mivel azon a tálon esznek amibe a boltban a husokat szokták csomagolni az a nemis tudom milyen anyagu fehér vagy kék tál, ha már koszos akkormásikat veszünk elő. amiből isznak azt pedig 2hetente
8/18 anonim válasza:
mi a kerti csapnál öblítjük el rögtön evés után vagy télen a fürdőszobában
9/18 anonim válasza:
Száraztápot, kap, nem szoktam kimosni.
10/18 anonim válasza:
Nekem cicám van, legtöbbször alutasakosat eszik, minden reggel kimosom mosogatószeres külön szivaccsal.
Külön tálkából eszik-iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!