Carnilove kutyatáp és jutalomfalat?
Figyelt kérdés
Tapasztalaitokra, véleményeitekre lennék kíváncsi.
Jelenleg Purina Pro Plannal etetek.
Jutalomfalatnak eddig Real Nature Wilderness-t használtam.
2022. márc. 25. 08:53
2/7 anonim válasza:
Tobbszor rendeltem mar, a kutyak imadjak, beltartalmilag is az egyik legjobb, es a jutalomfalatok illata, foleg ami malnas vagy erdei gyumis, annak meg szamomra is jo illata van. Vannak puhak (soft), es keksz allaguak, amik ropognak en minden termekuket szivesen veszem a kutyaimnak.
3/7 anonim válasza:
Cicáimnak, kutyáimnak is ezt veszem, imádják, egészségesek.
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó minőségűek. A jutalomfalatot is venni szoktam, meg a Real Nature falatot is, csak azért 1500 pénzt elég rablás érte.
5/7 A kérdező kommentje:
Tápnál végül maradtunk a Purina mellett, de jutalomfalatnak csak Carnilove termékeket veszek és meg van érte őrülve a kutyám.
2022. szept. 1. 08:57
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó táp kölyök kutyának adtuk
Egy "gond" van vele
Nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!