Kutyám tökén van egy csomó. Megfogtam kesztyűvel. Nem
fáj neki de mégis kiáll egy csomó neki. csak nem
daganat?
Figyelt kérdés
Orvost holnap hívom fel. Amúgy 8 éves beagle.
2011. júl. 18. 20:06
1/9 anonim válasza:
Az orvos pontosat tud mondani, mi nem. Addig is nyugodj meg!
2011. júl. 18. 20:10
2/9 anonim válasza:
heréltesd ki!
2011. júl. 18. 20:24
3/9 anonim válasza:
lehet ,h. ugyanaz a baja,mint az enyémnek..ami végülis nem is baj...a fél heréje bent van...gyakori a kutyáknál...ha az orvos is ezt mondja majd,akkor ninc sokod félni..remélem nem lesz baj : )
2011. júl. 18. 20:38
4/9 anonim válasza:
nem lehet, hogy csak a dülmirigyét láttad? izgalmi állapotban előfordul, hogy kidudorodik :)
ha amúgy (pl. alvás közben) nem látszik, akkor tutira dülmirigy és nem kell parázni.
ha nem, akkor doki.
2011. júl. 18. 22:58
5/9 anonim válasza:
ma 20:38
Szerinted nem probléma, hogy a kutyád egyik heréje a hasüregben van? Megkérdezhetem, hogy mennyi idős a kutyád?
Csak mert a hasüregben lévő here pár éven belül elrákosodik, erre mérget vehetsz. Ha 2 év fölötti, akkor már rég meg kellett volna műteni!
2011. júl. 18. 23:06
6/9 anonim válasza:
Kesztyűvel??? Fertőző a kutyád?
Amúgy tipikus visszatérő kérdés. A kutya péniszének a makkja az a hosszú rózsaszín, ami néha kikandikál. A makknak van egy "hagymája", ami izgalmi állapotban megdagad és a szuka hüvelyi záróizma is arra szorít rá, ezért ragadnak össze párzáskor. Ezt fogdostad. Kár lenne emiatt orvoshoz menni.
A dülmirigy (avagy prosztata) teljesen más, az a hasüregben van és nem látható.
20:38 vagyok...a kutyám 7 éves...és kiváló egészségnek örvend,hélistennek..leszámitva h. dagadt kicsit :D az orvos is azt mondta h. nincs okunk félni...a kuyta pedig rendszeresen vizsgálva van oltásoknál valamint féregtelenitésnél.
2011. júl. 18. 23:20
8/9 anonim válasza:
Így megy ez. Egészséges, egészen addig, amíg beteg nem lesz. De ha egyszer kialakul a rák, akkor már baj van, mert akár áttétei is lehetnek, ami hetek alatt elviheti a kutyát. Pedig egészen addig ugyebár egészséges volt. Na, ezért érdemes ivartalaníttani a rejtett heréjű kutyákat, hogy a betegség esélye se legyen meg!
2011. júl. 18. 23:41
9/9 anonim válasza:
hát nem tudom...szükséges? ha az lenne,nem emlitette volna a doki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!