Mi legyen a neve az extra mini csivava kislány kutyusomnak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen valami női nevet szeretnék.2011. júl. 22. 14:20
21/29 anonim válasza:
Gondolom van torzskonyvuk a mini ebeidnek, megtenned hogy be scanneled?
22/29 anonim válasza:
Én is most kaptam egy extra mini csivava kislányt. Csak azért írok, mert eléggé felhúztam magam azon, hogy mennyire buta emberek vannak, és még a másikat nézik hülyének. A kérdezőnek tökéletesen igaza van!!! Igenis létezik olyan, hogy mini ill. extra-mini csivava. Nyílván nem kerül be a törzskönyvbe, hisz nem egy másik fajtáról van szó, de attól megkülönböztetik őket!!! A legnagyobb butaság pedig az volt, hogy 1-1.5 kg nem számít. Gondolkozzunk már!!! Egy 30-40 kg-os kutyánál persze, hogy nem számít de egy csivava súlyának ez a felét jelenti.
23/29 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyébként mi lett a kutyusod neve? mivel a kérdés eredetileg ez lett volna részedről. Az enyémnek Leila
24/29 anonim válasza:
Linkelj egy oldalt nekem ahol le van írva ez a hülyeség amivel etetnek titeket.
25/29 anonim válasza:
Itt le is írja, hogy születhetnek kisebb csivavák. A tenyésztők normál, mini és extra mini néven különböztetik meg őket.
27/29 anonim válasza:
Agyhalottaknak hiába mondasz bármit is!Sok itt az agyontájékozott félhülye!Nem a kérdésre fognak válaszolni,csak oktatnak,meg fikáznak.....
28/29 anonim válasza:
Nem akarok beleszolni de ez a kutya pár honap alatt meg fog halni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!