Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám kiszedte a szőrét,...

A kutyám kiszedte a szőrét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kutyusom már egy pár napja vakarja a farka tövét és közben nyüszít. Ma vettem észre hogy a farka töve és mellette is csupasz. Holnap kihívjuk az állatorvost, de lehet több fajta baja is? Anyukám azt mondta hogy vitaminhiánya van.
2012. jan. 20. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Vagy korpás...
2012. jan. 20. 20:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem korpás mert azt lehetne látni. De azért még köszi a választ!
2012. jan. 20. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Értem, szívesen!
2012. jan. 20. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem. Allergiás. Az én Tacsim is ezt csináltam Amelyik kutya a farkatövét harapja nyalja stb.. elég sűrűn az alleriga jele. A kutyáknál ez ott jelentkezik. Én se tudtam először. DEko ki kell deríteni hogy csirke allergi vagy mi okozza. Az enyém pl. csirke allergiás.

100% hogy allergi. Le is merem fogni!

2012. jan. 20. 20:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát nekünk vannak csirkéink. És milyen beavatkozást igényel egy allergiás kutya? Mit kell csinálni vele? Tablettákat adnak vagy mit?
2012. jan. 20. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez a csirke fogyasztási miatt alakül ki. De lehet még pollen stb.. Ezért kell doki, hogy ezt meg állapítsa hogy milyen eredetű.

Gyógyszert adnak rá.

2012. jan. 20. 20:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja köszönöm. Hát elég sűrűn eszik csirkét mivel nekünk is vannak.
2012. jan. 20. 20:31
 8/15 Akiteki ***** válasza:
100%
Bizony ez allergia. Ugyanezt csinálta az egyik husky lányom is. Kiderült, hogy a royal caninre lett allergiás.
2012. jan. 20. 20:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hittem hogy vmi komolyabb baja van!
2012. jan. 20. 20:33
 10/15 anonim válasza:
0%
Ragszd vissza.
2012. jan. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha a kutyám mindig minden lepisil?

Van egy 3éves kutyàm.Nagyon aranyos,de mindig lepisilja a falat közvetlenül a bejàrati ajtò mellett.Màr többször el akartuk vinni,mert nagyon büdös lesz,ha mèg pàrszor lepisilja. Abban szeretnèm a segìtségeteket kérni,hogy mit...

Kutyám agresszívan viselkedik?

Kutyámmal járok kiállításra, kiképzésre, ott semmi gond nincs vele, emberekkel és kutyákkal is jól kijön, de ha sétálunk az utcán már csak emberekkel jön jól ki és legszivesebben széttépné azokat a kutyákat akik néha elhaladnak mellettünk, akár, gazdások, akár kóborok....

Ilyen kutyám van, mért csinálja ezt?

1. Luxpuppom van,mért alszik állva? 2. Ha kozmetikusomhoz viszem akkor mért morog rá? a kertészt sem szereti,igazi kis házi sárkány,az egyik legjobb kennelből való :)ti kutyátok is csinálja ezt? ez nem baj?

A kutyám tegnap este óta beteg, mi lehet ez?

Ma jön az állatorvos, de addig is nagyon féltem és próálok minnél többet megtudni. A kutyám a tegnap este kihányta az ennivalóját, mig kimentem a felmosórongyért addig vissza ette, akkor még semmi különösebb nem látszott rajta, de egész éjjel öklendezett, most semmi...

Mit csináljak, ha a kutyám nem akar sétálni menni?

8 éves mopsz kutyusom van. Naponta háromszor szoktuk levinni. Újabban viszont az a mániája, hogy nem akar lemenni. Szólítgatom, odamegyek hozzá, próbálom megmozdítani, de makacskodik. Inkább elfut vagy lebetonozik minthogy velem jöjjön. Lehet, hogy a náthája miatt nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!