A kutyám kiszedte a szőrét, mit tegyek?

válasza:Nem. Allergiás. Az én Tacsim is ezt csináltam Amelyik kutya a farkatövét harapja nyalja stb.. elég sűrűn az alleriga jele. A kutyáknál ez ott jelentkezik. Én se tudtam először. DEko ki kell deríteni hogy csirke allergi vagy mi okozza. Az enyém pl. csirke allergiás.
100% hogy allergi. Le is merem fogni!

válasza:Ez a csirke fogyasztási miatt alakül ki. De lehet még pollen stb.. Ezért kell doki, hogy ezt meg állapítsa hogy milyen eredetű.
Gyógyszert adnak rá.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy 3éves kutyàm.Nagyon aranyos,de mindig lepisilja a falat közvetlenül a bejàrati ajtò mellett.Màr többször el akartuk vinni,mert nagyon büdös lesz,ha mèg pàrszor lepisilja. Abban szeretnèm a segìtségeteket kérni,hogy mit...
Kutyámmal járok kiállításra, kiképzésre, ott semmi gond nincs vele, emberekkel és kutyákkal is jól kijön, de ha sétálunk az utcán már csak emberekkel jön jól ki és legszivesebben széttépné azokat a kutyákat akik néha elhaladnak mellettünk, akár, gazdások, akár kóborok....
1. Luxpuppom van,mért alszik állva? 2. Ha kozmetikusomhoz viszem akkor mért morog rá? a kertészt sem szereti,igazi kis házi sárkány,az egyik legjobb kennelből való :)ti kutyátok is csinálja ezt? ez nem baj?
Ma jön az állatorvos, de addig is nagyon féltem és próálok minnél többet megtudni. A kutyám a tegnap este kihányta az ennivalóját, mig kimentem a felmosórongyért addig vissza ette, akkor még semmi különösebb nem látszott rajta, de egész éjjel öklendezett, most semmi...
8 éves mopsz kutyusom van. Naponta háromszor szoktuk levinni. Újabban viszont az a mániája, hogy nem akar lemenni. Szólítgatom, odamegyek hozzá, próbálom megmozdítani, de makacskodik. Inkább elfut vagy lebetonozik minthogy velem jöjjön. Lehet, hogy a náthája miatt nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!