Terhességi teszt jó a kutyáknál is?
Nem.
Tuti hogy vemhes lett a kutya.
Minél előbbi ivartalanítás segít!!
Szıa
En kutyakat tenyesztek,es sajnos nem müködık a teszt. Amugy tudod ez erdekes mas ıs gondol erre en eü-ıt vegeztem amugy es nagyon draga kutyaınk vannak ıgy mındıg ızgultam a fedezes utan vajon sıkeresen "vemhesültek-e"? Vettünk ıtt Törökorszagban nekı tesztet megcsınaltuk negatıv lett,en teljesen elkenödtem.baratunk ıs vett az ö kutyusanak mert en mondtam nekı ıs lol :)
es az ıs negatıv lett na akkor elkezdtem gondolkodnı hogy a teszt alapja a HCG hormon amınek ugye a nevebn ıs benne van HUman Corıon Gonadotrophın hormon amı a terhessegkor van csak jelen a nö szervezeteben..Utanaolvastam csak majmoknal müködık melyeknek a DNS allomanya 99%-ban megegyezık az emberevel sajnos kutyaknal nem azota mar nem ızgulok es a kutyam szült 6 gyönyörü es draga kıskutyat..Boldogsag volt a szamomra ıs. Vıszont egyvalamı valoban jo a bulldogoknak human terhessegı vıtamınt adnı az vıszont müködık es ıgy a kıskutyak sokkal egeszsegesebbek lesznek..Közben lattam mar nem aktualıs a kerdesed de azert mar leırtam ha elgondoltam a valaszt,szep napot neked szıa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!