Van valakinek valami ötlete arra, hogy mitől lehet büdös a spánielem lába?
Ne haragudj hogy nem tudok választ adni a kérdésedre, de ilyenről még nem is hallottam. Hogy egy kutyának lábszaga?? Most direkt odamentem megszagolni a kutyusom lábát, de semmi. Pont annyi szaga van mint a kutya összes többi részének.
Kérdezz meg egy másik dokit is, esetleg egy kutyakozmetikust.
Nem lehet hogy valami gyulladás okozza, amit esetleg nem látni a szőrtől? Biztos, hogy a lába? Nézzétek meg alaposan. Biztos, hogy a kutya az? :)
Az is lehet hogy a lábára pisil, az én fiatal kanom is azt csinálja, mert még nem emelni a lábát. Ugyan nem büdös tőle, meg néha le is mosom neki, de mindenesetre egy alapos fürdetés, esetleg egy kutyakozmetikus meglátogatása nem árthat.
Legrosszabb esetben, ha semmi más megoldást nem találtok, javaslom légfrissítő használatát. Van pl a Brise-nek, az az elektromos légfrissítője, nagyon jó. Egész nap isteni illatban úszik tőle a lakás.
Esetleg füstölő, az aztán minden szagot elnyom, a főbérlőm még négy év alatt sem jött rá hogy dohányzom a lakásban. :)
Amúgy egy kutyakozmetikus tényleg jó ötlet.
Én nem hiszem hogy a lábát érzitek :)
Anyósom shi-tzuja is büdös, átható 2hetes zokniszaga van az egész kutyának.
Fürdetés után nem kell neki kb. 1 óra, és megint bűzlik.
Szerény véleményem szerint az etetéssel lehet összefüggésben.
Mindenki megmossa séta után a kutyája lábát? Az én kutyusomnak akkora mancsa van, akár egy mackónak, pedig spániel, így minden séta után rendesen meg kell mosnom a lábát, mert csak úgy ragad a mancsára a mocsok..már arra is gondoltam, hogy a napi minimum kétszeri lábmosással ártok neki.tényleg nem az egész kutya büdös, csak kizarólag a mancsa, de abból mind a négy..
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!