Mikor/mitől lett ennyire felkapott az Amerika Staffordshire terrier?
Régen is volt emlékszem. De akkor még sehol nem láttam egyet sem.
Most meg a legtöbb ismerősöm ilyet újított be.
Na meg iutt is volt idő amikor minden 3. kérdés amstaffról szólt.
Mitől/ikor lett ez a fajta felkapva?
itt minden második embernek "pibull" ja van :D a 7 staffbol 6 tuti pit :)
és igen én staffos vagyok , ne keverjük a staffnak álcázott piteket a valódi staffokal :)
ne személyeskedj, pitem is van "barátom" olyan vérvonalból amiröl te csak álmodozol , sztem ne nekem menőzz :D
fogalmad sincs a pitekről sem a staffokrol csak okoskodsz :D
további jó menőzést szakértő ur :D
több éve sulyhuzással foglalkozom sztem ne engem oktas ki piteske :D
1.Jó kutyám van, olyan amiről TE csak álmodhatsz, külömben is minden korcsot lehet súlyhúzatni
2. köze sincs a kérdéshez, hogy mi van a pitbullokkal én csak megemlítettem
3.Olyan vérvonallal blablablaaaa (te is menőzöl ám, vagyis, inkánn te menőzöl)
4.honnan tudod nekem milyen kutyám van?
5.Ha már igy 'kitaláltad' a nememet, és leurazol, nem tudom hogy is mondjam...de nem csak vagánykodás miatt, menő csávók tartanak pitbullt, tudod egyenlőre még nők is élnek a földön.
A pitbull és az amerikai pit bullterrier között a különbség, hogy a pitbull, az sokaknak sajnos minden vérengző, vagy csak épp izmos kutyát jelent, ami olyan 'menő'. Az amerikai pit bullterrier a fajta aminek a rövidítése a pitbull, és külön van írva a teljes fajtanévbe,(bármilyen kutyáskönyvbe nyugodtan nézd meg) a 'pitbull' csak rövidítés :) Amerikai: származás, igaz az angliából vannak eredetileg; pit: a verem amibe harcoltatták; Bullterrier: bulldog, terrier keresztezése, azaz bull típusu terrier, a pitbull terrier, ilyen szempontból téves elnevezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!