Egy kiskutyám van de túl szexmániáás ha jön valaki mindig a lábán ingerli a fütyijét. Mit tegyek hogy megváltozzon?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Oké.
Én meg azzal nem értek egyet, hogy egy állatot az ösztönei ellen lehet nevelni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A kutyánál a dominancia jele, ha a másik hátára mászik és párzó mozdulatokat tesz. Ezt csinálják kanok-kanokkal és szukák-szukákkal. Egyszerűen azt fejezik ki vele, hogy felettük állnak a rangsorban, hiszen az alárendelt állat a hátára engedi a másikat, a domináns pedig "maga alá gyűri". Mivel a hátulról közeledés, felékerülés veszélyes, hiszen az állat átharaphatná a másik gerincét nyakát, ezért, ha ezt egy kutya megengedi az azt jelenti, hogy alárendeli magát a másiknak.
A kutya ugyanezt csinálja az emberrel is. (Csak a legtöbb kutya neki csak a lábát éri fel.) Kifejezi, hogy rangban magát feljebblévőnek tekinti és az ember, ha nem jön büntetés utána, ha megengedi, akkor elfogadja ezt a helyet a rangsorban.
Ezért lenne fontos, hogy aki kutyát tart az "megtanulja a kutyák nyelvét" a viselkedései mozgatórugóját, a kifejezéseit. Mert akkor tudja a helyén kezelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy srác, aki már régóta tetszik. Kétszer smároltunk, második alkalommal kijelentette h, tudja h bejön nekem(ezek után kinek nem egyértelmű?!), de nem mondtam rá semmit. Én is bejövök neki, de úgy érzem mégsem akar tőlem mást, csak szexet. Be is próbálkozott, de...
elolvastam a Fennel konyvet betartjuk az ott leirtakat,a kutya megis megmorrog minket legtobbszor eteteskor van baj vele ,amig kitesszuk az eteltnincs semmi baj nem eszik csak ha mi mondjuk,hogy "egyel"de ahogy neki kezdmar morrog ha pedig a kozelebe megy valamelyikunk...
A macsekot temetőben találtuk, 4-5 hónapos korában:D Csoda, hogy hagyta magát megfogni, de megtalálása pillanatában még angyon kedvesnek tűnt..otthon viszont rögtön elhúzódó és félénk lett.Lehet , hogy bántották?Egyébként ,ha olyan kedve van, felugrik az ölembe,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!