Miért nem veszi meg senki a puli kutyáimat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Tudod, rengeteg a kutya és az emberek úgy vannak vele, hogyha már kutyát vesznek akkor törzskönyveset, betegségekre szűrt, tenyészszemlés szülőktől. Most néztem meg az expresst tönn hirdetés van fent ingyen elvihető pulikról és 2-3 ezer forintos pulikról.
A nem tenyésztett kutyákat nagyon nehéz eladni.
Jobb lenne nem szaporítani.

válasza:Hát igen a mai helyzetben már nem a legjobb befektetés, ha kutyákat akarsz tenyészteni. Az emberek minden spórolnak, és a kutya az egyik legegyszerűbb módja.
Ha törzskönyvezett az állat akkor eleve nem olcsó és még rájönnek a szokásos dolgok. Oltás, papírok....
Akkor inkább elhoznak egy menhelyit, mert annak kisebb a költsége.
Én nagyon szeretem az állatokat de sosem költenék arra, hogy pedigrés kutyám legyen.Én mindig menhelyről hozom őket el.

válasza:A puli ideges fajta, nem családi kutya hanem pásztorkutya- munkakutya. Sztem ez lehet a hátrány.
Exportáld Őket Jamaicába :D

válasza:Ha túl olcsó az szemet szúr, és ha nem törzskönyvezett, akkor kisebb rá a kereslet. Mert ma az ember vagy elmegy egy menhely és hoz kutyát majdnem ingyen, vagy egy egyáltalán nem olcsó, törzskönyvezett kutyát vesznek.
Egy mezei állattartótól, akinek "véletlenül" megellett a kutyája...háát..nem hiszem, hogy ma sokan kiadnának érte pénzt, mert kapnak a menhelyen is. Szóval érted :D

válasza:

válasza:Nemkéne szaporítani, főleg, h nemtudsz tőlük "megszabadulni".
Nézz meg egy régebbi kérdés, keress rá...hogy mennyi kutyát altatnak el hetente a menhelyeken!!! Mind az emberi felelőtlenség, és a túltenyésztés miatt van!!!!!
Szomorú dolog ez. A ami eszemmel énsem vennék, hanem örökbe fogadnék 1et. Szerencsétlent így megmentem a haláltól!
Kapcsolódó kérdések:
egy ritkahülye faluban lakom, ahol a kutyatartás = a láncra veréssel... Na most nekem 4 kutyám van, mindet minden nap sétáltatom, happy dogot kapnak + főzök rájuk, kutyasuliba járunk, agilityzünk, hétvégente még nagyobb sétákra is visszük őket, szóval finoman szólva...
Első fialása volt a kutyának. Minden teljesen rendben volt, állatorvos szülés után megvizsgálta. 11 kiskutyát hozott a világra. Egy sajnos betegen született, ő elpusztult. Egy másik megnyomódhatott az éjszaka alatt, mert ma reggel holtan találtam.(Növésre is kisebb...
Van 3 kutyám. 2 kan és 1 szuka. Majd tavasszal meg lesz csinálva a kert. Lesz gyepszőnyeg, virág ágyások stb.. És nem akarom hogy a kutyáim ki pisiljék vagy hasonlók. Estére most is kennelben vannak. Napi séta játék meg van. így majd tavasszal arra szeretném rá...
Na van egy Foxterrier keverékem és egy Pulim. Reggel fél 7-től-este fél 8-is szabadon vannak lent az udvaron. 4-5-ig gyakorlunk a kiállításra mert szoktam őket vinni. Aztán háromnegyed 6-tól 6-ig labdázok velük. Majd 6-7 séta kint a mezőn vagyis póráz nélkül...
(kaukázusi 2 db) se itthon megfogni/lefogni mivel rettenet erős és meg is harapna, de akkor hogy lesz beoltva? tavaly úgy volt hogy az egyiket felvittem keservesen a másikat meg kifizettem és nem lett beoltva a doki azt mondta hogy kijön és beoltja de nem jött a pénzt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!