Van egy alig egyéves keverék kutyusunk, egészen kicsi termetű, teljesen egészséges, a fogai gyönyörűek, de valami olyan elképesztően büdös a szája, hogy én még olyat nem tapasztaltam. Sokadik kutyánk már, tehát a kutyaszag, kutyaszájszag nem újdonság a számomra, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy egészséges fogú fiatal kutya ilyen elviselhetetlenül büdi legyen. Van ötletetek, hogy ez mitől lehet, illetve mit lehet tenni ellene?
Milyen kaját kap? Mert attól is függhet. Meg milyen fajtájú?
2014. aug. 15. 20:45
2/17 A kérdező kommentje:
Ugyanolyat, mint a másik, és az meg nem büdös (főtt csirke far-hát rizzsel v. zabpehellyel, ill. ritkábban select gold tápot.) A másik nyolc éves, fogköve is lehet hogy van, mégsem büdös. A kicsi fajtáját nehéz lenne megmondani, a férjem szerint magyar tarka, kinézetre teljesen olyan, mint egy mini münsterlandi vizsla, már ha lenne ilyen fajta.
2014. aug. 15. 20:51
3/17 anonim válasza:
Háát.. talán ez hülyén (meg nem is támogatom, de nem lehet a kutyának tőle baja)fog hangzani, de most meg a fogát. Lehet kapni, dirket kutya fogkrémet, bár az ismerősöm emberi(!) fogkrémmel mosta a kutyája fogát, de neki használt. Mondjuk neki Németjuhásza van...
2014. aug. 15. 20:56
4/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez egyáltalán nem hangzik hülyén, és bevallom, van is itthon kutyafogkrémünk, de egyelőre még nem vitt rá a lélek erre a "bűncselekményre", pláne, hogy szerintem a szagért a gyomra a felelős. De azért majd kipróbálom a fogkrémet is. :)
2014. aug. 15. 21:08
5/17 anonim válasza:
Oké, akkor örülök, hogy tudtam segíteni :)
2014. aug. 16. 10:55
6/17 anonim válasza:
Ha a szagért nem a foga a felelős, akkor inkább egy állatorvosi vizsgálat lenne ajánlott, a fogkrém nem fog segíteni. (Emberi fogkrémmel meg nem szabad, mivel az nem egészséges a kutyának.)
2014. aug. 16. 12:20
7/17 A kérdező kommentje:
Voltunk állatorvosnál, nem tudott mit kezdeni a problémával, ezért tettem föl itt a kérdést, hátha a sok kutyatartó között előfordult már hasonló és ők tudják a megoldást...
2014. aug. 16. 12:41
8/17 anonim válasza:
Mit kapott eddig enni? Amúgy meg ne szagolgasd szerencsétlen kutya száját!
2014. aug. 16. 17:52
9/17 anonim válasza:
Minden kutya olyan büdös. Meg az a lakás is ahol kutya van. Hogy lehet azt bírni?
2014. aug. 16. 21:24
10/17 anonim válasza:
A mi lakásunk rohadtul nem büdös de te tudod. Nekem egy bichon frise kutyusom van és ha ápolva van egyáltalán nem büdös!!! Attól még, hogy egy-két kutyának szaga van amelyiket a házban tartják nem feltétlen minden kutya büdös a ház meg aztán végképp!!! Hogy a kérdésedre válaszoljak nekem a NémetDogok nagyon tetszenek és ha tehettem volna akkor én is azt veszek! :)
Nem az a tipikus kutya szag, hanem valami förtelmes büdös szaga lett miután felhozta anya a sétáról. El szokott engedve lenni és néha beledörgölőzik a földbe. Lehet hogy attól ilyen? Volt már büdös máskor is de az elmúlt egy időre és most megint visszajött. Olvastam...
Van egy kb 4-7(befogadott azért nem tudom pontosan)ivartalanítot lány spánielem és semmit nem csinál nem pisilbe nem kakilbe és nem is pukizik de egyszer csak büdös lesz (belese fegszik semmibe)
Már lassan 2 éve az van, hogy a szálkásszőrű tacskóm nagyon büdös, én rendszeresen megfürdetem, de rá három nappal már megint olyan büdös lesz.. Ez Miért van? Azért, mert tulyák alatt mászkál, és mindent körbejár az udvarba? Kérem segítsetek, egyfolytába fürdetem, de nem viselem el a szagát..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!