Ivartalanítás után miért agresszív egy kutya?
Szüleimnek van egy 4 éves boxer-malionis nőstény kutyája. Hétfőn ivartalanították, azóta elég fura. Néha morog, vicsorít a szüleimre.
Ma kimentem a szüleimhez, kíváncsi voltam, hogy velem hogy viselkedik, mert hozzám nagyon ragaszkododik. Konkrétan alig mertem megsimogatni, mert a szeme sem állt jól, és morgott is. Mitől lehet?
Köszönöm a válaszokat. Hétfőn volt az ivartalanítás. Ma egyébként kapott 2 injekciót, a szüleim azt hitték, hogy talán attól van. Az orvos azt mondta, hogy biztos, hogy nem attól van, és ajánlott nyugtató nyakörvet.
Az az igazság, hogy a szüleim befogadták ezt a kutyust 6 hetesen, de sajnos ideggyenge kutyus. Valószínű, hogy valami nagyon nagy sokk érhette kiskorában. A lakásban egy boldog kutyus, nagyon okos. Viszont az utcán mindentől fél. És most kicsit én is félek, hogyha erre még rájön ez a viselkedés, akkor nem tudom, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!