Ez a lovaglócipő és lábszárvédő jó lenne díjlovas rajtengedélyire vagy másik/másmilyen kéne?
Jó, REV-en nem nagyon nézik, viszont a feketét vedd belőlük.
Egy bizonyos szint felett pedig tényleg kell a csizma, de én úgy tudom, hogy még L-en is elfogadott a lábszárvédő.
REV-en simán elmennél barnával is, de utána versenyekre nem ártana feketét venni, tehát így már érdemes REV-re is feketét venni.
Egyébként a barna is teljesen jó, barna zakó és kobak összeállításban ;)
Én nem rég lettem túl a REV-en.
Szerintem a barna szettednek senki nem fog örülni. A fekete az a minimum. Nem szeretnék kötöszködni, de szerintem ez az abszolút hobbi kategóriás összeállítás, de ha neked ez tetszik vagy ezt engedheted meg magadnak akkor bőven elég ebből a fekete.
Egy kis plusz segély ha azon sok vizsgázó lovas közé tartoznál, akitől eddig nem kérték a hivatalos versenyek ruházatát: - fehér naci
-fekete lovaglócsizba/fekete lovagló cipő+fekete chaps
- verseny ing/póló
-zsabó/nyakkendő + nyakkendőtű
-zakó (lehetőleg fekete vagy sötét kék esetleg szürke, nem ugróba készülünk..)
-persze kobak vagy cilinder.
ezt ne vedd sértésnek csak sokan utolsó pillanatban kezdenek el kapkodni, vagy ott kérdezik meg hogy hol van a zsabód...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!