Macska viselkedési formák?
3 macskám van. három fiú. teljesen mások. mindegyik ivartalanított.
pötyi: 4 éves. rettentő falánk, annyit enne mint egy béka, ha hagynám. rettentő emberszerető, bújós, puszilkodó, játékos. nagyon okos, fegyelmezhető.
médi: 5 éves. konok, abszolút nem hagyja mégcsak megfogni se magát. mindig a pötyire vadászik. olyankor meg én őrá, tehát ilyen benny hill szerűen kergetjük egymást.
bogyó: 4 éves. igen barátságos, kimarad médi és pötyi párharcából, ő mindegyikkel haver. rettentő kiváncsi, ő az egyetlen aki tojik a kaparófára, mert a kanapé neki jobb (lenne ha hagyám).
mindegyik úgy eszik, hogy fél szemmel a többiek edényét lesik, és mindegyik hagy a tányér alján, és nem sokkal a befejezés előtt helyet cserélnek, és egymásét eszik.
Az én cicám idén ősz környékén lesz 6 éves nőstény sima házi cica.
Jellemzői: emberközpontú, ha kinn van és hallja hogy vagy én vagy a férjem jön haza, rohan az ajtóba üdvözölni. Szociális egyfolytában a seggünkben lóg, ha épp nem eszik, vagy fedezi fel a világot és rettenetesen beszédes. Ha főzök a konyhában van velem. Feloson az ágyra ha a férjem nem veszi észre, de már egy nézésből tudja hogy le kell mennie. Nassolós, virgonc, igazi családtag :) Ha szomorú vagyok érzi, jön oda hozzám, és megnyugtat.
A legkönnyebben kintről úgy tudjuk becsalogatni, ha nyávogunk, és akkor bejön és keresi a baj forrását. Igazi lelkis csajszi. Imádom :)
Tűri a fürdetést, ha valamit meg akarok rajta nézni, mintha tudná hogy jót akarok vele.
1.: 1éves ivartalanított kandúr, lusta, imádja a hasát, esténként szó szerint megőrül, imádja a szalámikat.
2.: 1 éves nőstény, szerény, gizda, félénk, a játék egeret se fogja meg max hozzá ér de rögtön elengedi xD
3.: 6 éves nőstény, picit agresszív ha valami nem tetszik neki, hízelgős, szereti ha simogatják
Nekem a macsekom 1 éves,hamuszürke perzsa kan ,aki az Adolf névre hallgat.
Nagyon konok,öntelt egy cicus.
Szereti a hasát,és a k*rvákat.(na itt rám ütött)
Igen sértődékeny,és ha pl,ráülsz a saját kis "trónjára" a székre,akkor ős ellenségének nyílvánít ki,mert "nem tiszteled".
Nem tűri a fürdetést,mindig haza jön,bátor egy macska.
Nem lehet megfogni,kiskorátol kezdve bele lett nevelve,hogy csak a családtagok tudják babusgatni.
Nagyon szorgos macska,és szaporítja az udvar lakóit,3 siklót,6 verebet,és 2 egeret fogott meg eddig.
De mivel a neve is sugallja,azt hiszi felsőbbrendű "árja" cica.:)
Imádom nagyon,főleg azt az öntelt,"ugye csak viccelsz?-.-" nézését.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!