Miért viselkednek ilyen furán a pókok?
Mert félnek és el akarnak bújni. Illetve inkább éjszakai állatok.
Másrészt kipróbálhatod, hogy ha a közelébe teszed a kezed elszalad. (hőt bocsájtasz ki)
Egyébként félek a pókoktól, úgyhogy ha nem gond nem járok utána jobban a témának. Már képen látva is problémáim vannak tőle.
a pókok szeretik a sötét és hűvös helyeket.. ha felkapcsolod a villanyt ilágos lesz, ahol az ellenségeik hamarabb megtalálják őket (pl madarak) ezért probálnak minnél kisebbek lenni...
másrészt meg nem félnek tőled, hanem megérzik a félelmet... úgyanis én félek a pókoktól, és érdekes módon ha be vagyok zárva egy szobába egy pókkal akár hova megyek a szobába egy idő után fezst aközelemben van... (sőt! volt olyan pók, aminél meg huztam a határt hogy annál a vonalnál tovább jön leütöm, erre elkezdett a meghuzott vonalon szambázni - hol felém, ha átlépte akkor meg gyors vissza)
"Azért megy a sarokba, mert onnan jobban tud kukkolni téged, ahogy zuhanyozol :D"
Ez mekkora volt! :D:D:D
A kis perverz pókok. :)
Amúgy én is iszonyatosan félek a pókoktól. Volt már olyan, hogy álltam a fürdőkádban, és ahogy elmászott a fejem mellett olyan szívrohamot kaptam, hogy kiugrottam a kádból, és még 10 másodpercig kapkodtam a levegőért. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!