Miért csinálja ezt a madárpókom?
Sziasztok! 5 napja hoztam el a madárpókomat egy állatkereskedésből (Acanthoscurria geniculata) és ott azt mondták, hogy hamarosan vedleni fog, mert mielőtt elhoztam már 2 napja nem evett. Egyszer itthon is próbáltam már etetni de nem foglalkozott a kajával tehát már kb egy hete nem eszik és eléggé le van lassulva, nyugodt nem támad, csak ha kicsit arrébb tolom, hogy kicseréljem a vizét kaparja a potrohát.
A problémám az, hogy ma egész nap azt csinálta, hogy behúzza maga alá az egyik lábát és közben vakargatja a potrohát közben pedig mozognak a méregfogai és csáprágói. Ezt miért csinálja? Ezt kb. mindegyik lábával megcsinálta. Előre is köszönöm a válaszokat.
szia
Igaz nekem már jopár éve ninncsenek pókjaim, de akkoriban ugy tapasztaltam, hogy a pókok bizony tudnak mosakodni is!
a lábait a "fogaival" megnyalja, majd a macskákhoz hasonloan végig "simogatják" magukat.
lehet hogy a tied is ezt tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!