Nem, saját szüleimmel nem laknék egész életembe pedig jóba vagyunk nem hogy anyósékkal.
2014. jan. 20. 12:00
2/82 anonim válasza:
miért ragaszkodik ennyire az anyukájához?
ha mondjuk egyedül nem tudná magát eltartani a mama, vagy ápolásra szorul, akkor talán, de ez függ attól is h mennyire jövök ki vele.
ha csak azért mert az anyja főztje nélkül egy napot sem bír ki, vagy az anyja ragaszkodik hozzá ennyire, akkor könnyes búcsút intenék a fiatalembernek.
2014. jan. 20. 12:01
3/82 anonim válasza:
Nem lenne az a pénz. A közös életetek kettőtökről szól, abba nem fér bele szerintem egyik fél részéről se a szülő. Ha nagyon kötné az ebet a vőlegényem, még az eljegyzést is felbontanám. Éljen anyukával, ha az neki annyira fontos.
4/82 anonim válasza:
Nem! Én is jóban vagyok a szüleimmel, de nem laknék velük. Akkor miért laknék valaki más szüleivel?
Nagyon sok vita és kellemetlenség lenne belőle.
Mi az oka? Esetleg olyan beteg, idős az anyukája?
5/82 anonim válasza:
Úristen. Nem! Ha tényleg valami nagyon erős indok az oka, akkor talán, ideiglenesen! Beteg talán az anyukája vagy miért akarja, hogy ő is veletek legyen?
6/82 anonim válasza:
Nem, nagyon nem. Gondolom, nem akarná egyedül hagyni az anyját, ami azt jelenti, hogy a kedves mama haláláig a nyakatokon marad.
De igazából nem is nagyon tudom ezt felfogni. Egy szerelmes ember alig várja, hogy végre összeköltözzön a másikkal, hogy fér ebbe bele egy ilyen feltétel??
2014. jan. 20. 12:02
7/82 anonim válasza:
nem. NEM.
2014. jan. 20. 12:04
8/82 acelsziv válasza:
Hihihihehehe! Anyuci pici fia. Hanyagold, ha jót akarsz magadnak. Az ilyen nem teljesen épelméjű.
2014. jan. 20. 12:04
9/82 A kérdező kommentje:
Mert az anyja nem tudná magát eltartani, nem beteg. Egyébként egy iszákos munkakerülő, úgyhogy nem is jövök ki vele egyáltalán. Már egy éve a párom tartja el.
2014. jan. 20. 12:05
10/82 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Saját szüleimnél laktunk pár évig a volt férjemmel, már ott is sok konfliktus volt. Bármennyire is jó lenne a kapcsolatom a párom szüleivel, együtt élni biztos nem szeretnék velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!