Együtt reggelizik nálatok a család?
Figyelt kérdés
Tehát rendesen asztalhoz leülve,együtt.2019. aug. 21. 14:50
1/37 anonim válasza:
Hétközben érthető okok miatt nem, hétvégén pedig igen.
2/37 anonim válasza:
Ketten vagyunk a férjemmel, és igen. Hét végén is, hétköznap is (szabadúszók vagyunk mindketten, nem vagyunk szigorúan időhöz kötve).
4/37 anonim válasza:
Nem. Csak a kiabálást meg a mocskolódást csináljuk együtt.
5/37 anonim válasza:
Nem. Amikor gyerek voltam egyedül karácsonykor ültünk le egy asztalhoz, különben soha, de az is dráéma volt mindig, szóval nem hiányzott. Sose alakult ki nálam ez a szokás és a mai napig jobban szeretek egyedül enni, közben olvasni, mint társaságban. Felnőttként ketten vagyunk a férjemmel, de maximum vacsorázni szoktunk együtt, ha egyszerre érünk haza munkából (ami talán heti egyszer előfordul), illetve hétvégén.
6/37 anonim válasza:
Nem. Soha nem éheztünk meg egyszerre. De mi tudtunk mindig kaja nélkül is beszélgetni.
7/37 anonim válasza:
Most nem, mert magam vagyok, nincs kivel együtt reggelizni. Szüleimnél egyáltalán nem volt szokás (ebéd, vacsora inkább előfordult), de amikor nem egyedül éltem, akkor szerettünk közösen reggelizni párommal.
8/37 anonim válasza:
Ketten vagyunk párommal és igen.
10/37 anonim válasza:
sajnos nem. hetkoznaponkent mindketten a munkahelyunkon reggelizunk, hetvegen neha osszejon egyutt. vacsizni viszont szinte mindig egyutt szoktunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!