Nagyon szemét vagyok? Kiszerettem a barátomból, de még mindig vele akarok maradni.
Kiszerettem már belőle, mert nagyon sok negatív dolog történt. Olyan dolgokat csinál, amit én nem vagyok kepés elfogadni, és mivel párkapcsolatban élünk, gondolom ezert kell alkalmazkodjunk egyik a másikhoz .
Nem is kiszerettem belőle, hanem mar meguntam és megutaltam őt, azért amiért így viselkedik velem, nagyon önfejű.
Addig szeretnek vele együtt maradni, amíg nem találok másikat, tudom, hogy nagyon szerelmes belem. De nekem kell a szex miatt is, nekem Ő volt az első pasi az életemben mindenfele képen. Ne toljatok le légyszíves, mert tudom, hogy miért vagyok ilyen vele szemben.
Én 18 vagyok, Ő 21 és 1 éve vagyunk együtt
most mi is a kérdés?
ne toljunk le, de azt kérdezed, nagyon szemét vagy-e?
igen, az vagy. önző magyarul.
Nem az, hogy szemét vagy, mert ha szakítani akarnál, valószínűleg könyörögne, hogy ne tedd, és nem érdekelné, hogy már nem szereted - de lényegében nem vagy így egyenes ember. És hogy fogsz tudni másik kapcsolatot kialakítani, nem sokan fognak Veled szóbaállni így, hogy nem vagy független.
Ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni, kellene tudni, mik voltak azok a negatív, kiábrándító dolgok. Kicsit zavaros a leírásod, nem igazán érthető.
Megkérdezed, h nagyon szemét vagy-e , de utána oda írod, h ne toljunk le??:D Ez jó:D
Mondhatnám, h szemét dolog, h szakíts vele, de ezt úgyis tudod. Új dolgot meg nem igazán tudok mondani.
Megcsalt, ezt azt hiszem megbocsátottam neki.
Elég messze lakunk egymástól, hogy gyalog ide jöjjön és busszal tudna jönni, de nem jön, mert nincs pénze, én nem tudok menni, mert beteg vagyok. De az exbarátnőjével kimegy sörözni, vagyis már nem is érdekel, hogy mit csinál, elegem van belőle.
Szex és azért, hogy ne maradjak egyedül.
Úgyis kezdődik az egyetem és találok majd mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!