Feleségek, voltatok már féltékenyek egy másik feleségre, mert ő sikeresebb/szebb/jobb nálatok? Hogy kezeltétek?
Hát erre bizony jogosan vagy féltékeny.
De szerintem itt neked nem az igazi bajod.Abba a hibába estél, hogy más életét nézed, ahelyett, hogy a sajátoddal foglalkoznál. Vajon mik lehetnek számodra az igazi értékek?lképzelhető, hogy önismereti és önértékelési problémáid vannak?
A külsőség ellen tudsz tenni, csak akarnod kell, ami tudom nehéz.
Férjedet meg finoman rugdosni kell, nehogy mélyebbre süllyedjen, ketten fogjatok össze! Remélem lehet és sikerülni fog!
Amúgy gondolj arra, hogy sok embernek, lehet úgy néz ki gyönyörű élete van, de nem olyan biztos az! Munkatársam is egy gyönyörű nő volt, mindenünk megvolt, kb. mint az általad meséltnél, a háttérben meg a férje félre ment mindenkivel, és verte asszonypajtit.
Tegyél az életedért, és szebbnek fogod látni!
Ha ilyen férjem lenne, bizony én is irigykednék másra, már bocsi.
Beszélj vele, hogy csináljon már magával valamit, mert különben feleség és gyerekek nélkül marad.
Szerintem se a nővel kéne foglalkozni, hanem magadat kéne rendbehozni. Gondolom nem akarsz 40 éves korodra 120 kilós, zsíros hajú, igénytelen nő lenni egy bunkó férjjel a hátad mögött.
Kezdj el otthon tornázni, vegyél új ruhákat (turkálókban is ki lehet fogni nagyon csinos ruhákat fillérekért), sminkeld ki magad, legyen mindig frissen mosott hajad stb.
A férjeddel pedig beszéld meg a problémákat, adj neki ultimátumot.
Amúgy a látszat sokszor csal, nem mindenki szereti kiteregetni a problémáit másoknak, inkább megtartják a látszatot. Honnan tudod, hogy nem csalták meg soha egymást, hogy nem veszekednek és nincs ezernyi hiteladósságuk? Ezeket nem tudhatod.
Alapvetően magaddal van a problémád. Nem hiszel magadban, nem tartod magadat elég jónak, nincs önbizalmad. Ez lényegében egy dolog, ezen kellene változtatnod. De ne úgy, hogy még szebb legyél, mint a kolléganúőd, hanem hogy te magad legyél, de nagyon jó kiadásban. És godnold azt: én vagyok a magam valóságában a legjobb.
Így megszűnne ez a szörnyű összehasonlítgatósdi, ez a szörnyű örökös alulmaradás, az irigykedés szörnyű érzése, az irigykedés elfojtása, a féltékeynség, stb. Ezek mind szörnyű mérgek, amik megkeserítik az életedet, még beteg is leszel miattuk előbb utóbb. Szóval hagyj fel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!