Ezek közül a nevek közül melyik tetszik a legjobban? Mi jut eszedbe róluk? Adnád a gyermekednek? Lány nevek. Elizabet, Katinka, Kira, Zoé, Lili Fiúnevek:Zsombor, Tamás, Benedek, Roland
Lánynevek közül csak a Kira és Lili tetszik, bár inkább macskanév jut eszembe róla.
Fiúnevek közül a Tamás tetszik.
A lányok közül a Lili elmegy, a Katinka (és változatai: Kata, Katalin) tetszenek. A többi hivalkodó és/vagy elcsépelt nyugati divatnév.
A fiúk közül mind jó, a Zsombor kicsit komor, de nem rossz.
ha fiú, akkor Tamás
egy nagyon jó haveromat így hívják
ha lány, akkor Katinka :)
ez olyan jólcsengős név
Lányok közül a Lili ami nem olyan rossz, a Kira és Zoé és Elizabet túl idegen, átvett név, a Katinka nem tetszik.
Fiúk közül nem tetszik a Benedek, a többi pedig túl átlagos.
Én ezek közül nem nagyon tudnék választani a gyerekemnek:S Talán Lili és Zsombor..
Nekem a làny nevek közül tetszik az Elizabet,de ha màr nyugati név,ugy tudom,hogy h van a végén,én igy ismerem Elizabeth.
A Zsombor és a Roland is tetszik,Tamàs sem rossz,a Hevesi Tamàs jut eszembe róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!