Hogyan döntenétek egy ilyen bonyolult, de mégis gyerekes helyzetben?
adott egy kapcsolat, a lány18éves a fiú 20.
3,5hónapja járnak. a fiú önmagától bevallja a lánynak hogy mikor még csak 1 hete jártak felregisztrált egy társkeresőre...de nem levelezett senkivel, azóta megbánta és törölni akarja magát, de nem lehetséges.
megadja a jelszavát és felhaszanálónevét a lánynak, a lány rájön tényleg nem lehet törölni... de próbálkoznak, a fiú megigéri hogy nem használj aaz oldalt.
de kiderül 1 levél, ami erotikus tartalmú, a fiú ez első 1órában tiltakozik, majd beismeri hogy ő maga irta.
Azért mert akkor még nem feküdt le a lánnyal (barátnőjével), de vágyott volna rá, és szeretett volna beszélni a szexről, de a lánynak nem akarta eröltetni... a levél ennyi volt, a fiú azért nem mondta el mert 1.ugy gondolta nem derül ki 2.nem gondolta komolyan, inkább kiváncsiságból irta, ezért nem érezte fontosnak.
Végül ezeket bevallja a lánynak, és kiderül hogy nemvolt több levél, azóta hogy ez a levél iródott eltelt 1hónap, és semmi gyanús nincsen.
Mint kiderült a lány kezdeményezte a levelet, a fiú visszairt ám kiderült hogy az illető mégsem lány volt, hanem egy férfi aki olyan férfiak után kutat akik szeretik a 18-19éves csajokat.
A fiúról az oldalon nem volt kint sem msn cim sem kép... a fiú azóta ismét a törlésre törekszik, a lány ma belépett az oldalra, tényleg irt a fiú jelentést hogy töröljék... és semmi gyanús levél nincs. A lány a legtöbb helyzetet kirobbanva hisztisen kezelte...ezt higgadtan a végén, a fiú talán ezért is volt őszinte. A fiú elmondta a lánynak hogy azért füllent mert fél a reakciójától...
Te hogyan döntenél?
A)Megbocsájtanál, hiszen nem történt több egy ilyen levélnél, és bevallotta végül a fiú.
B)Megbocsájtasz, hiszen a lány is hibás a hisztik miatt, ezért házisárkánynak tünik, a fiú tehát okkal füllentett, persze azért ő is hibás
C)Mindketten vétkesek, de ha mindkettő változik akkor folytatható a kapcsolat
D)szakítottál volna a fiú miatt
C)szakítottál volna a lány miatt
bocsi! a fiú barátnője ÉN vagyok! Azt hittem igy általánosságban könnyebb lesz megértenetek.
Az kimaradt hogy amióta zet megbeszéltük a barátom megigérte hogy akármit is reagálok mindent elmond őszintén, mint ahogyan ezt is, én megigértem hogy én pedig nem hisztizek....
Amugy a történtek után figyelmesebb velem, még jobban mint eddig
Hányszor fogod mér kiírni ezt a kérdést?
Amúgy C, elviselhetetlen lány lehetsz ez alapjan a beteg kérdéskiírogatás és hiszti alapján.
Tényleg idegesítő, a végére már azt se tudtam ki kicsoda.
Amúgy én megbocsájtanám, szerintem ez nem olyan nagydolog.
Hááááányszor kérdezed még meg ezt??? Bakker, ha ezen a baromságon ennyit kattogsz, akkor még pár hétig számíthat "a lány a fiúra".
Most már nem pedofil a srác? Múltkor még 12 éves volt az a 18 éves lány, aki férfi.
Ha nem akarod rövidesen elveszteni a srácot, tényleg hagyd békén ezt a dolgot.
köszönöm az eddigi válaszokat.
kicsit rosszul esett hogy egyből nem vallotta be, de elmondta hogy 1.félt a reakciómtól 2.nekem nem akarta leirni a szexuális vágyait, mert velem nem beszélne igy, és akkor még ÚGY nem voltunk együtt és nem akarta hogy kidobjam mert erölteti a szexet
3sosem csalt meg és nem is fog... 4.ezt jelentéktelen hülyeségnek találta, mert 1levélnél semmi több nem történt, és nem is akarta volna hogy történjen
oké köszönöm, amugy megbocsájtottam neki mert szeretem... igen bocsi az utolsó E akart lenni nem C.
Ha leállok a hisztikkel akkor remélem őszinte lesz továbbra is és nem csal meg mert félek h megcsal:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!