Ha egy rokonom felajánlotta a segítségét de nem jelentkezik, akkor nekem kellene már?
10 hónapja vagyok munkanélküli. 1 hete említettem egy távoli rokonomnak ezt, és azt mondta hogy adjam oda az önéletrajzomat majd beviszi a munkahelyére, mert pont most ment el 2 nő.
Én másnap oda is adtam neki. Ez volt múlthét hétfőn. Azóta nem jelentkezik, hogy sikerül-e vagy ne bizakodjak vagy valami....1 hét alatt vajon el tudott intézni valamit szerintetek? Vagy várja még, legyek türelmes hátha jelentkezik?
*Vagy várjak még, legyek türelmes hátha jelentkezik?
Bocsi.
Amúgy a névjegykártyáján az áll: menedzser. Nem tudom egy Lidl szerű üzletben mit csinál egy menedzser? Mert már az is eszembe jutott, hogy nem is olyan nagy valaki mint ahogy előadja...
Igen? De nem gáz ha hívogatom? Nem fogja azt hinni, hogy erőszakoskodom? (Jó mondjuk már tényleg a hócipőm tele van hogy itthon vagyok ennyi ideje, szóval már jó lenne valami)
Meg 1 hét alatt nem tudom mit lehet intézni...
De lehet tényleg felhívom pár napon belül ha nem jelentkezik.
Na hát igen, igaz...Egyébként valaki azt mondta róla, hogy csak egy biztonsági őr :D de a szomszéd lányt meg be tudta tenni pénztárosnak. (Na jó mondjuk pénztáros mindig kell, szóval ez lehet nem si az ő érdeme volt annyira)
Áhh felhívom majd.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!