Miért olyan nagy tragédia az, hogy apukámmal szájrapuszival szoktunk elköszönni egymástól? 16/L
Figyelt kérdés
Anyám meg néhány barátnőm állandóan cikiz meg piszkál e miatt.2011. okt. 27. 21:06
1/66 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem egyszer a puszi szájra ment, de az is elég cinkes volt...
2/66 anonim válasza:
mert ez beteges.
az apád nem a pasid,hogy szájra puszizz vele,
3/66 anonim válasza:
mert nem gyakran fordul elő vayis a zsülők nem szokták szájrapuszilni a lányukat.nemtom fura.
4/66 anonim válasza:
Mert a Magyarországon elfogadott szokások szerint egymás száját CSAK a szexpartnerek csókolják meg, egyéb családtagok nem.
De ha erröl eddig még nem hallottál, akkor veled nagy baj van értelmileg, ha meg csak nem törödsz vele (meg apád sem), akkor nemcsak értelmi, de erkölcsi problémák is vannak nálatok.
5/66 anonim válasza:
*szülők.
am ja.télleg nem,a pasiddal kéne.
6/66 anonim válasza:
Kiskorba elmegy,de 16 éves durva...nagyonis.Nekem valamiért nagyon nem tetszik ez a dolog...bocsi
17L
7/66 A kérdező kommentje:
"am ja.télleg nem,a pasiddal kéne"
pasimmal is szoktam.
2011. okt. 27. 21:13
9/66 A kérdező kommentje:
"A barátodat ez nem zavarja?"
Zavarja, de nem foglalkozik vele annyit mint az anyám és a barátnőim.
2011. okt. 27. 21:15
10/66 anonim válasza:
ez olyan mintha egyenrangú lenne apukád és a pasid.vagyis mintha ugyanaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!