Kíváncsi vagyok, hogy a barátom mit beszél meg a barátaival a kapcsolatunkról. Fiúk, ti meg szoktátok beszélni, hogy mit csináltok együtt pl. az ágyban meg úgy amúgy?
Ez abszolút pasifüggő. Biztos van olyan, aki mindent kiapkol, de olyat is ismerek, akinek abszolút lakat van a száján. Szóval egy ilyen közvélemény kutatásból nem fogsz közelebb kerülni ahhoz, hogy melyikbe is tartozik a pasid.
Inkább azt figyeld meg, hogy milyen a srác.
Ha szégyenlősebb, visszafogottabb, akkor valószínűleg nem beszél ki, ha nagydumás, lazacsávó, akkor pedig jó eséllyel mindent kitálal - persze a saját teljesítményét kissé megszépítve. :)
Szerintem a legtöbb pasi kibeszél hogy hogy szereti a párja.Pl.:párom mindíg meséli hogy mit mondott a haverja és annak a csaja,hogy mit hogy csináltak mikor.Remélem az én párom nem mond részleteket,mert engem nagyon zavarna.Így is zavar hogy ilyeneket mondanak neki.(amúgy nem ismerem őket,hála:))
24/L
kösziii :) bár inkább fiuk válasza érdekel de azért köszi :)
engem nem zavar ha kibeszél csak az zavar hogy nem egy két haverja bámulja a mellem de durván volt akivel meg kellett beszélnem hogy eltakarom mert akkor tud másfelé is nézni. szóval csak ezért mert ilyenek a barátai. mondjuk érdekes barátok... :D
Hát volt pasim mindenkinek mindent... élmény volt... -.-"
Mostani párom elég pletykás volt, egész amíg egy kellemes megjegyzést nem kaptam a barátoktól... na akkor leüvöltöttem a fejér, hogy azért ezt nem kéne. :D Azóta engem próbálnak faggatni a mocskos dolgokról, mert ő már semmit nem mer mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!