Mi volt az utolsó hazugság amit a párodnak mondtál? Mi volt a legnagyobb? Később be szoktad vallani? Szokott lelkiismeret-furdalásod lenni?
13 éve vagyok a párommal, a legnagyobb és talán egyetlen hazugság, amit mondtam neki, hogy azért nem tudok vele ebédelni, mert mással találkozom, közben meg az ajándékáért kellett elugranom a postára.
Soha nem hazudok neki...ez olyan alap egy kapcsolatban, nem?
Soha nem hazudtam neki.
Én az előttem válaszoló megoldását se nevezném hazugságnak. Olyan nálunk is volt, de az csak kényszer ünneprontás ellen.
Hát én megrögzött hazudozó vagyok, ha nem kéne valamiért akkor is reflexből azt csinálom. A családi hátteret okolom ezért, soha nem lehet tudni kinek mit szabad elmondani, ezért inkább hazudtunk. Most már próbálok leszokni róla és inkább hallgatni. A párommal is ezt csináltam, de később mindig bevallottam, így megegyeztünk, hogy vele nem csinálom. Szerencsére már beleszoktam és egész jól megy:))
Az ajándékvásárlás természetesen "megbocsájtható", nem is hazugság szerintem, csak ahogy a #2 írta kényszer:)
Azt mondtam, hogy megcsináltam valamit, mert cseszegetett miatta, aztán mégsem, csak később. Azóta se tudta meg.
Gyakorlatilag a dátumban hazudtam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!