Hogy mondjam el ezt az otthoniaknak?
Nagyon konzervatívok otthon (anyukám, nagymamám, nagynéném - apám nincs). Én pedig interneten megismerkedtem valakivel, akivel azóta össze is jöttünk úgymond. Több, mint fél éve tart a kapcsolatunk, ő egyedül él, mindig én mentem hozzá eddig és össze akarunk költözni. Pár holmim már ott is van nála. Ha megyek, általában hétvégére megyek, itthon meg azt mondom, hogy a barátnőméknél megyek, de már nem sokáig tudom, mivel oda akarok költözni. Az is a baj, hogy messze lakik (250 km...), tehát nem a szomszédban. :(
Hogy adjam elő, hogy el akarok költözni, és ráadásul ilyen messzire? Még azon is kiborulnának, hogy interneten ismerkedtem. :(((
24 éves vagyok már, a barátom pedig 33.
Szerintem egyszerűen, őszintén mondd el nekik a dolgot. Magyarázd el nekik, hogy tudod, hogy nekik ez talán kicsit gyors és szokatlan, de te boldog vagy így és kész. Ne az engedélyüket kérd, csak szimplán mondd meg nekik, hogy ez a terv.
Sok sikert! :)
Igen, ez a legkézenfekvőbb. :)
Csak baromi nehéz lesz... :(
El akarok már kezdeni ott is munkát keresni stb, tehát már időszerű lenne, de annyira nehéz. :(
Hogy mondd el?
- Anya, fél éve együtt vagyok egy sráccal. Szeretjük egymást, bízom benne, és most hozzá költözöm. Remélem, hogy mindenben támogatsz, és tiszteletben tartod a FELNŐTT(!) lányod döntését.
Mit kell ezen túlpörögni? Összeveszni nem szabad, mert ha szétmentek, akkor kell egy hely, ahova visszaköltözhetsz.
ha 16 lennél érteném az aggodalmadat,de 24 évesen már nem kéne ennyire izgulnod..!
szerintem,akármennyire is nehéz lesz,meséld el neki őszintén az egész sztorit,és hogy mit szeretnél.
Szépen leültök, és amikor látod, hogy pl. jó kedvük van, akkor elmondasz nekik mindent nyíltan és őszintén.
24 évesen már teljesen természetes, hogy van valakid... de miért kellett fél éven keresztül titkolni, hogy van barátod? kicsit lehet, hogy sok lesz a családodnak, hogy egyik pillanatról a másikra van valakid, és oda szeretnél költözni....jobb lett volna az elejétől nyílt lapokkal játszani, hogy megismerjék a barátod...most minden könnyebb lenne, nem vagy már tízenéves.
Menni fog ez, csak ügyesen! :-)
Köszi a válaszokat!
Azért kellett titkolni, mert mint írtam, a neten ismerkedtünk meg (nem társkeresőn, csak véletlenül :)), és ezért fura lett volna azt mondani, hogy akkor én most egy "ismeretlennél" töltöm el a hétvégét.
Egyébként már célozgattam rá, hogy el fogok költözni, de mindig vagy kinevetnek, hogy úgyse, meg mindig kárörvendőek, hogy jajj, visszafogok én még jönni stb. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!