Anyám mostanában mindenért engem okol, semmit nem enged meg, a tesóméknak meg nagyon sok mindent. Mindenben keresi a hibát és üvöltözik. Tegnap meg is ütött mert fél9re értem haza pedig mondtam neki hogy elmegyek. Hogy tegyem jobbá a kapcsolatunkat?
minden családban természetes a kaja pénz? én sosem kértem kaja pénzt, nem vártam el, ez a szappanoperákban szokás, ami itthon volt kaja azt vittem suliba, amit főzött anya azt ettem itthon, aztán meg már én is kerestem, akkor megvettem magamnak ami kellett.
a gyereknevelés nem pénzből áll, és a gyereknek nem zsebpénzre hanem szeretetre van szüksége, ő szurta el a nevelést, és most megbosszúlja magát.
Aki egyszer jó, attól el is várják h az legyen, ha valaki lusta és kezelhetetlen, arra nem pocsékolnak energiát, de téged többre tart, csak rád számithat, és kétségbe van esve. egy nő ha ilyen idegbeteg, akkor biztos meg van az oka, veled szemben persze igazsagtalannak tűnik, te nem zet érdemled, de valahol őt is meg lehet érteni.
Ha nem volt neki jó az, amit csináltál, akkor mnod meg neki, hogy inkább nem csinálsz semmit, és akkor joggal fogjam ondani, hogy ilyen meg olyan vagy, aki tesz valamit, csak az tud elrontani dolgokat, kai semmirevaló az persze h nem hibázik, erről az jut eszembe, hogy aki dolgozik az rendetlenséget csinál, aki főz az maszatol, aki csak van az nem csinál káoszt.
Ha meg nem tetszik neki valami, akkor legközelebb nek érjen meg semmire, mondja el nyiltan mi a baja veled, és ne pedig csesztessen. Az a baj h csak veszekedni fog lés a témát terelni, nem pedig őszintén beszélgetni. Fél megnyilni ennyi, az ilyen ember saját magárta haragszik, önmagával kell elszámolnia. Én többmindent csinálok itthon, mnit tesó, mégis inkább engem csesztetnek, lehet azért, mert én vagyok a lány.
köszi a véleményeket.. ""kiprobálom""őket..
amugy apum külföldön dolgozik és kb havonta jön haza 1 hétre. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!