Fura vagyok, nem akarnék összeköltözni senkivel mondjuk 1 év együtt járás előtt?
Persze ha szerelmes leszek másként fogom lehet gondolni, de nekem olyan idegen dolog hogy egy csomó lány ismerősöm már 2 hét, 1-2 hónap után odacuccol a pasihoz, esetleg annak szüleihez, vagy éppen a pasi költözik oda a lányékhoz.
Nekem ez olyan gyorsnak tűnik...
22/L
Szerintem ha mindkét fél akarja, akkor nem lehet korai, mert nagyon egyetértek azzal a mondással, hogy "lakva ismeri meg egymást az ember" , ha meg nem megy a dolog, jobb ha mihamarabb kiderül:)
23L
A leghosszabb kapcsolatommal 4 év alatt nem költöztem, igaz, sokat aludtam nála. Nem is tudom "lakva" összeillettünk volna, pl. a néhány hétvégi napon még elviseltem, hogy nem lefekvés előtt van fürdés meg utcai ruhában befekszik az ágyba, de itthon allergiás vagyok az ilyenekre.
Egy másik kapcsolatomban 3 hónap után tulajdonképpen odaköltöztem, először csak hétvégéken voltam, majd egész héten. Őt "átneveltem" tisztaságkérdésben, takarítottam, főztem, vásároltam, tökjól megszoktuk egymást lakáskérdésben. Csak másban nem, vége lett. Először hülyén éreztem magam, hogy így benyomulok az életükbe, igyekeztem hasznos lenni, ha már ott vagyok.
A mostani barátomnál elég sokat vagyok. Vele is olyasmi, hogy nem tudom, mikor nem lenne majd korai ez a dolog.
Az 1-2 hónap tényleg nagyon gyorsnak tűnik, mi már több ideje vagyunk együtt, és mivel sok időt töltünk együtt ismerem a szokásait, azon kívül, hogy kissé pazarló, tökéletes :))
Olyan pasihoz, aki a szüleivel lakik nemigen költöznék, főleg ha nem nagyon lehet őket kikerülni és nem is ismerem őket igazán. Soha nem volt problémám senki szüleivel, csak hát akkor is 2 generáció...
Ha szerelmes leszel, máshogy fogod látni!
Én, aki mindig is megfontolt ember voltam, mindössze 2 napig gondolkodtam azon, hogy a párom 1 hét után mondta, hogy költözzek oda hozzá, igent mondtam, rá 1 hónapra megkérte a kezem, szintén igent mondtam. Ma boldog házasok vagyunk :) Annyit azért hozzáteszek, hogy mi előtte 7 évig legjobb barátok voltunk, szóval mi aztán igazán jól ismertük egymást :)
Csak nekem mégis kockázat volt feladni az albérletem, mert mi van, ha mégsem jön össze... Ennyiért nem találtam volna később, meg amúgy is nehezen szokom hozzá az új dolgokhoz.. De lényeg a lényeg, hogy jól alakultak a dolgok :)
mi 1 év járás után költöztünk össze 20 éves voltam,majd rá 8 hónapra összeházasodtunk,nagyon szeretjük egymást,van egy ismerősöm aki 1 hónap után vette el a barátnőjét,mára van egy kislányuk is és nagyon boldogok
22L
Az benne van, hogy a párom 4 éve ismerem, bár nem túl régóta vagyunk együtt, mégis sokkal közelebb állunk egymáshoz, mintha csak pár hónapja ismernénk egymást.
Volt barátom, akivel együtt laktam pedig mielőtt összejöttünk már 5 éve ismertem.
Olyan új pasival, aki korábban tök idegen volt szerintem nem költöznék össze pár hónap után.
Szerintem jól teszed, jobb ezt minél később!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!