Hogy másszak ki a depressziobol? ötletek amivel kicsit feldobhatom magam vagy valami?
Egy mi az a depresszió?! Szerintem a depresszió, az csak akkor létezik, ha az ember elképzeli, hogy van! Nem tudom nagyon sok hülye depis ember él a földön. Már bocsánat!
Ezek a depisek ,ezek mindenben a rosszat, és a negatívumot nézik , és látják. De nem is értem ... pl: Egy ember fuldoklik a Dunában, és ki is tudna jönni a vízből, de ő azt mondja ,hogy semmi értelme , kimászni a Dunából mert 6 év múlva úgy is meghal! Mivel magával vesződik , megkérdezi a parton álló embereket , hogy ők erre mit is mondanak. Persze mindenki azt mondja ,hogy ússzon ki a Dunából mert az élet még sok örömet rejt ! De az ember nem ért 1 a parton álló emberekkel, és azt mondja ,hogy meghal! Kérdem én ,hogy volt értelme a férfinak megkérdezni , hogy mit tegyen a parton álló emberektől ?! Szerintem semmi értelme nem volt ! Ő döntött a vesztéről , ahogy most te teszed !!!!! Kérdezel , de a végén úgy is te döntesz , hogy veled mi legyen . Az életben nagyon sok szep dolog van ! De ezeket észre KELL VENNI ! Ha becsukod a szemedet persze hogy neki mész a falnak ! És nem látod hogy a fal elott vagy mellett, van egy szép !virág ! Remélem érted amit most írtam neked .
Nekem egy Dale Carnegie idézet van a falamra kiragasztva, amire csak rá kell néznem, ha rossz kedvem van és máris ott a megoldás:
"A tétlenség félelmet és kétséget szül. A tettek magabiztosságot és bátorságot eredményeznek. Ha le akarsz számolni a félelemmel, ne ülj otthon ezen rágódva, hanem állj fel és láss munkához."
(Eredeti: Inaction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy.)
A depresszió, az nem ilyen, hogy "feldobom magam".
Ha sikerül "feldobni magad", akkor nem is voltál depressziós, csak rosszkedvű.
Manapság a kutya fa.sza is depressziós, már bocsánat.
Mindenki depressziósnak van kikiáltva, aki rosszkedvű, szomorú, motiválatlan, nyafog, vagy simán elhagyja magát.
Ez nem depresszió!
A depresszió egy nagyon komoly betegség, ami nem olyan gyakori, mint mondják, csak mindenkire ráhúzzák ezt a diagnózist, aki bemegy a "szomorú vagyok" tünettel a pszichiátriára.
Az orvos 5 perc alatt kiírja a gyógyszert, és kiadja a diagnózist, "depresszió".
Ha depressziós vagy, akkor az ég világon SEMMI nem tud feldobni, sem motiválni, sem "jobb kedvre deríteni", mert fáj az élet, fáj a lelked, a tested, az egész valód, kétségbeesés és gyötrelem minden napod, nem csak rádjön a rosszkedv, hanem az egész életed egy merő kilátástalan, sötét éjszaka, amikor fáj valami, de nem tudod, hogy mi, csak fáj élni.
Az igazi depresszióra kell a gyógyszer, és a pszichoterápia is, másként nincs gyógyulás.
Aki azt mondja, hogy meggyógyult egy nyaralástól, az nem volt soha depressziós.
Mérlegelj, hogy depressziós vagy-e igazán, vagy csak rossz a kedved.
Mert nem ugyanaz a kettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!