45 évesen szülnétek gyereket, ha már van egy felnőtt gyereketek?
Ha egészséges vagyok (tehát alap esetben megérhetem a gyerekem felnőttkorát) és a gyerek is egészséges (kromoszóma vizsgálat) akkor igen.
De úgy, hogy nem biztos, hogy megérem az általános iskolás ballagását, vagy downosan stb születne, akkor nem. Csak a saját felnőtt gyerekemmel csesznék ki, hogy halálom után neki kéne vigyáznia rá.
45 évesen nem. A nagymamája lehetnék neki lassacskán, és feltehetően már nem vagyok olyan rugalmas, ami egy gyerekneveléshez kell, örülnék, hogy letudtam már, nem akarnám újrakezdeni.
Akárki akármit mond, egy 45 évesnek már nincs elég türelme ehhez. Nem beszélve arról, milyen nagy eséllyel lesz a baba sérült, vagy komplikáció adódhat. Ennyi idősen már az ember lassan klimaxba lép, nem gyereket kell szülnie. A gyerek inná meg a levét.
Anyám csak 36 éves volt, mikor jó későn szülte a húgunkat, már nála is erősen érződött mindig is, hogy kései anya. Itt van 51 évesen egy lassan 16 éves lánnyal - hát nincs hozzá türelme, de apámnak sem közel 60 évesen. És mikor pici volt, akkor is így volt. A szülőin mindig ő volt a legöregebb anyuka.
Nem. Egy gyermekem van, nem is szeretnek tobbet.
45 evesen nem akarom elorol kezdeni az egeszet.
Még akkor se vállalnám már be, ha lenne egy új ,fiatal párom, aki még szeretne gyereket:)
Így meg pláne nem:19,és 22 éves gyerek, 25 év házasság, 43 év...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!