A barátom akivel 1,5 éve vagyok együtt. A Főnöke lányának olyan sms-t irt, hogy "Szia Drága! Hívd fel apukádat! " (a főnöke kérte meg, hogy szóljon a lányának, hogy hívja már föl)?
lehet muszáj ledrágáznia mert a főnöke lánya
de hogy miért épp neki kell szólnia..
lehet,hogy jobban ismerik egymást,mint kéne..
Több kérdés is felmerült bennem: miért a barátodat kéri meg a főnöke? Hogy tudtad meg ezt és hogy láttad a szöveget?
Ha elmondta, akkor is kérdőre vonnám de nem érezném magam becsapva, hiszen ha megcsalt volna nem mondaná el (ez persze nem 100 %).
Ha nem mondta el, és belenéztél a telefonjába, akkor már eleve nem volt bizalom köztetek, valami előzmény lehetett, ami kiváltotta belőled ezt az óvatosságot (és ilyenkor bár nem lett volna szabad belenézned más telefonjába, de akkor is jogos a felháborodásod)
Még az is kérdés, hogy mit mondott a párod.. Hány évesek vagytok?
"szeritnem is túlreagáltad. Én is mondom másoknak, hogy muci, meg béjbí, a párom mégsem féltékeny, és én sem folytatok viszonyt senkivel, csak mert így hívom."
Dettó, sőt még haverom is hív így szórakozásból. :D
Nálunk a 47 éves mosogatónő is mindenkit Drágázott.
Meg így belegondolva a főnök apja is az összes csajt.
Nem tudhatjuk, hogy a te párod, hogy hívja az embereket.
Én 6 éve vagyok kapcsolatban, de mégis szoktam drágámozni, édesemezni más férfiakat, de nőket is, mert ilyen vagyok. Semmi romantikus felhang nincs benne. Sőt, külön férjem is volt melóhelyen. :D Mindig mondták nekem, hogy "Asszony, tedd helyre urad, mert baj lesz!"
Szerintem nem kell aggódnod, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!