Lennétek együtt olyan férfival, aki kedves, rendes, akiben feltétel nélkül meg tudt. K bízni, aki mellett biztonságot éreztek, érzzitek hogy nem fog cserben hagyni stb, de nem vagytok szerelmesek, nem vonz?
Ez mind szép és jó,de ha nem vonzódsz úgy hozzá akkor a szex sem lesz olyan,vagy is nem fogod úgy kívánni.Én ezt inkább ami nálatok volt azt apuka szerepnek hívnám,vagy már majd nem hogy barát kategóriába esésnek...
Kémia és vonzódás nélkül az évek alatt még kevesebb szex lesz,azoknál is akik erőssen vonzódnak egymáshoz,azoknál meg főleg akiknél már az elején nincs meg ez.A szex és a testíség ugyan olyan fontos dolog egy kapcsolatban mint a lelki összhang.
Természetesen nem, de azért kiegészíteném:
Volt már olyan kapcsolatom, meg másoknál is láttam olyat, hogy elsőre nem volt meg annyira a "kémia", tehát a férfi nem vonzott kimondottan (természetesen nem undorodtam tőle), és menet közben jött meg a vonzalom az intimitás, egymás megismerése hatására.
Ez azonban nem a külsőn múlik egyáltalán! Ha egy férfi "túl rendes", az gyakran együtt jár azzal, hogy pipogya, önbizalomhiányos, nem képes irányítani - tehát összességében férfiatlan. Ez az, amitől én menekülök! Volt már olyan pasim, aki külsőre nagyon is vonzott, de annyira férfiatlan volt a kisugárzása (na meg a szexuális teljesítménye is), hogy inkább otthagytam.
A mostani barátom is rendes, megbízható, gyengéd, de mellette képes határozott és férfias lenni, és ez így tökéletes! Nagyon szerelmes vagyok, és fizikailag is vonzódom hozzá, nagyon erős az intimitás a kapcsolatunkban!
Ez az, amit a "rendes pasiknak" meg kellene tanulni, ahelyett, hogy nyavalyognának, hogy ők senkinek nem kellenek! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!