Elhagynátok a férjeteket, ha nem akarna gyereket, pedig a kapcsolat elején még ő is akart?
Valóban nem mindegy, hogy észrévei vannak-e, vagy egyszerűen csak változott-e a véleménye.
Az sem mindegy, hogy egyébként, mint embert, szeretem-e, vagy fontosabb-e ő nekem, mint a gyerekvállalás, vagy sem. Elhagyhatod őt, de nehezen fogsz találni valakit, akivel minden jól működik(évek múlva is) ÉS gyereket is akar.
Mindettől függetlenül, ha ennyire eltérő nézeteket vallotok, akkor valamelyikőtök részéről megalkuvás lesz a kapcsolat, aminek így már nincs értelme.
Mást nem tudsz tenni, csak őszintén beszélgetni vele arról, hogy másként képzelted el az életed, de semmiképpen ne azt sulykold belé, hogy márpedig neked gyerek kell. Ha neki a munka fontosabb, neked meg a gyerek, akkor ott már mindketten másodlagosak vagytok egymás szemében bizonyos szempontból.
Tényleg idő kell míg más apajelöltet találsz, + idő, hogy megbizonyosodj arról, hogy valóban jól működik-e a kapcsolatotok, szóval ez nem egyszerű, de nem érdemes amiatt velemaradnod, mert úgysem találsz senkit. Inkább azt mondom - és ezt ne vedd sértésnek - hogy már eleve nagyon ketyeg az óra. Belerohanhatsz egy új kapcsolatba családalapítási céllal, vagy együttmaradhatsz a férjeddel, neked kell tudni, melyik tesz boldogabbá.
Ha ilyet mondana, hogy a munkája fontosabb, mint hogy közös családunk legyen...Akkor valószínűleg elhagynám, igen.
Bár nagyon fájna.
"hogy neki nincs ideje gyerekre, mert a munkája fontosabb"
Ha tényleg ez az oka, és nincs a kijelentés mögött valami más. Pl. anyagi bizonytalanság, veszélyben a munkája... s ezért fél belevágni a családalapításba.
Akkor minden bizonnyal lépnék.
1) átvert
2) önző
Nem lenne így jövőm vele, mert én szeretnék gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!