16-17-18 éves keresztgyermekednek születésnapjára, egyéb alkalomra adsz pénzt?
Van egy keresztlányom (unokahúgom), ő még kicsi, így ő általában játékokat kap (5-15 ezer forint értékben, ez az ünneptől függ, húsvétra és karácsonyra kapja a többet). Neki születésnapjára, névnapjára, karácsonyra és húsvétra is szoktam ajándékot venni.
Van egy bérma keresztfiam is (unokatestvérem), ő már 19 éves. Őt csak karácsonykor és húsvétkor ajándékozom meg. Ha nincs kimondott kívánsága, akkor általában pénzt kap (10-15 ezer forint).
Ebben a korban szerintem a pénz a legideálisabb, én mindig annak örültem a legjobban(igaz, még mindig annak örülnék, de mióta dolgozom meg férjhezmentem nem ad senki:D)
Úgyse találják el az emberek szinte soha, hogy minek örül a másik, legalábbis nekem soha, se a férjem, se a szüleim, se a tastvérem, se barátnők, szóval, tényleg senki. Lehet válógatós is vagyok, de a kamaszok meg főleg azok. Csak kár, hogy felnőtt embernek már nem illik pénzt adni:( De egy kamasznak nyugodtan, annak örül a legjobban, az tuti:)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!