Nem bírom már ezt a helyzetet! Volt valaki ilyen szituációban? Mit tennétek a helyemben?
A legszűkebb értelemben vett családod a fiad és a párod....kellene, hogy legyen egy jól működő párkapcsolat esetén.
Nálunk olyan helyzet állt fent, hogy választanom kellett a férjem és a családom közt.
Gondolkodás nélkül a férjemet választottam.
Aki a férjem nem fogadja el, az engem is megtagad.
Mit tennék?
A párommal meg a gyerekkel költöznék valahová, a szülök meg idövel megbékülnek, ha meg nem, az az ö bajuk.
Nem is értem, hogy vagy képes ezen elgondolkozni?
Második lehetőséget kaptál az élettől, hogy újra együtt lehess a pároddal, a gyermeked apjával!!
Egyáltalán miért gondolkozol ezen? Komolyan fontolóra veszed a családod szavát? Én egy ilyen után már csak azért is összeköltöznék vele.
Nemhogy visszatartanak egy ilyen mondattal, hanem meg is adják a kezdő lökést.
Költözzetek össze, és éljetek boldogan. A nagy családot meg hagyjd a francba.
Neked a fiad és a párod a családod!
4 éves kapcsolat, másfél éves gyerek, és külön éltek...szerinted ez normális?? már rég össze kellett volna költözzetek. Felnőtt emberek vagytok, nem?! Akkor miért nem éltek az szerint?
Nem is tudom, mit hezitálsz...
Én csak azt nem értem,ha adott egy család,mert hát annak kéne lennetek és te mégis egyenlőre azon gondolkodsz,hogy nem tudod mit tegyél és ne a szüleiddel maradj e?
Szóval ez elég érdekes.
Ugyanakkor azt mondod elköltözött és ott hagyott gyerekkel együtt a szüleidnél.
Vagyis ezek szerint a hezitálásod oka az az,hogy akkor otthagyott téged a gyerekkel az anyádéknál,de ugyanakkor te sem tudtad felvállalni,hogy hozzá költözz?
Ezek szerint egyikőtök sem tud egy családot felvállalni és mindketten a saját anyukátok szoknyája alatt szerettek lenni és túl nagy anyagi teher lenne egy közös albérlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!